2777
2789
عنوان

مشکل دسشویی بچه

76 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان پسرم دو سال و ۸ ماهشه ۴ ماهه از پوشک گرفتمش داغون شدم همش دیر میگه بریم دسشویی یبوس داره و تا حالا خودش نگفته شماره ۲ داره و باید به زور ببرمش تا کنه الان حدود یک ماه هست که همش تو شلوار میکنه دیگه نمیدونم چکار کنم تشویق تنبیه جواب نمیده 

تنبیه که صد در صد جواب نمیده بچه من کوچیکه هنوز ولی خواهرشوهرم به بچه اش یاد داده شماره دو داره خودش میاد میگه مامانش پوشکش کنه میره تو یه اتاق کارش رو میکنه بعد میاد میگه من و بشور

تنبیه که صد در صد جواب نمیده بچه من کوچیکه هنوز ولی خواهرشوهرم به بچه اش یاد داده شماره دو داره خودش ...

اخه تو پوشک دیگه جیش نمیکنه واقعا خسته شدم تو یک روز کلی شلوار و شرت کثیف 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تو پوشک دیگه جیش نمیکنه واقعا خسته شدم تو یک روز کلی شلوار و شرت کثیف 

میدونید دعوا کردن به خاطر دفع ادرار و مدفوع تآثیرات عمیق و دائمی در روح و روان به جا میذاره؟

میدونید دعوا کردن به خاطر دفع ادرار و مدفوع تآثیرات عمیق و دائمی در روح و روان به جا میذاره؟

خیلی خود داری میکنم ولی گاها واقعا نمیشه حاالا براش متخصص گوارش نوبت گرفتم ببینم چی میشه ان شاالله درست شه 

ممنونم 

شما مادری...حتی موبایل بخری باید روش کار  باهاش را بری یاد بگیری...اونوقت شما بچه رو زود اولا ا ...

گاهی اوقات واقعا سخته که به روی خودت نیاری چون کاملا متوجه کارش هست حالا متخصص گوارش کودک نوبت گرفتم ان شاالله درست بشه 

خیلی خود داری میکنم ولی گاها واقعا نمیشه حاالا براش متخصص گوارش نوبت گرفتم ببینم چی میشه ان شاالله د ...

ممنون که مادر فهمیده ای هستید. ❤️❤️❤️

به خدا دلم کباب میشه برای بچه هایی که مادر های نادونی دارند.

ممنون که مادر فهمیده ای هستید. ❤️❤️❤️ به خدا دلم کباب میشه برای بچه هایی که مادر های نادونی دارند.

بخدا خیلی باهاش وقت میگذرونم بچه ساکتیه ولی گاهی اوقات دیگه نمیدونم قاطی میکنم فقط تهدیدش میکنم دیگه برات چیپس نمیخرم چمیدونم قهرم باهات و از اینا