2777
2789
عنوان

خیلی ذهنم درگیر شده کمک

106 بازدید | 21 پست

رفقا من پسرم 15 سالمه قدم 172 

همه از من کوتاه تر بودن 

اما الان تو مدزسه من چهارمین فرد بلندمدرسم

همه دارن رشد میکنن و نگران اینم که من نتونم به 180 برسم 

خیلیا که تا زیر شونم بودن الان 3 سانت مونده هم قدم بشن 

من پدرم 167

مادرم 156

داییم 190 هستش همه میگن به داییت ه قیافت و قدت اما نمیدونم چرا افت کردم یکم

وا بلندی دیگه 

حالا ۱۸۰ بشی بهت کاپ قهرمانی میدن

مهم عقله که درست کار کنه قد چه اهمیتی داره؟

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پروفت دختره

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

خب بچه ی یک پدر و مادری هستی که ببخشید ها ولی پدرت قدش بلند نیست رشد هم می کنی همین الان یک سر و گردن از من که بلند تری😑😑😑😑

هنوز مونده تا رشد کاملت شاید تا ۲۰ سالگی هنوز رشد داشته باشی

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

تو روستام شرایطشو ندارم اگه ورزش کششی انجام بدم ممکنه تا 5 سانتی افزاش داشته باشم بنظرتون

خب خوبه که قدت

تو روستام شرایطشو ندارم اگه ورزش کششی انجام بدم ممکنه تا 5 سانتی افزاش داشته باشم بنظرتون

آره فکر کنم

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨