2777
2789
عنوان

رابطه نارلحت کننده منوشوهرم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 57 پست

کل پیاماتو درباره همسرت خوندم عزیزم شوهرت خییییلی جای کار داره به نظرم به طور جدی درباره زندگیت فکر کن و تصمیم بگیر ببین میتونی دووم بیاری یا نه اینجوری بعد یه کدت افسرده و نابود میشی فقط خواهش میکنم حواستو حمع کن باردار نشی. 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از ده روز رابطه داشتید  خوب معلومه این همه فاصله میندازید درد داری

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

سلام دوستان

صبح پاشدمو دیدم صبحانه اماده کرده و اصلا انگار دیشب هیچ اتفاقی نیوفتاده..منم خیلی سردو ناراحت بی توجه بهش نشستم پای سفره و بهم لقمه لقمه دادوخوردمو اصلا نگاهش نمیکردم اونم هی موهامو  نازمیکردو بهم توجه میکرد موقع رفتن ب ببیرون خونه کلی بغلم کرد و میبوسید منو منم مث خودش ک دیشب اونرفتارو کرد اصلا توجه نکردمو گفتم نکن و برو...

گفت بهت ی فرصت دیگ میدم امشب گفتم چی؟؟تو میخوای بمن فرصت بدی فرصت چی؟فرصت این ک دوباره عذابم بدی

گفتم توفرصتتو دیشب ازدستت دادی اونهمه خودمو بهت مالیدمو توجه کردم خواستم خاطره بدی نشه تا اونجوری نخوابی چشماتو روم بستی و تویکلام منو پس زدی

گفتم من مث اون زنای توفیلم نیستم ک دیدی

من زنتم ادم واقعی ام حیوون نیستم مث اونا اگ ی زن اونشکلی میخوای یاالله برو پیداکن

دیگ من باتو هیچکاری نخواهم داشت

مشتشو کوبید ب دیوار پشت سرمو درومحکم بستو رفت

سلام دوستان صبح پاشدمو دیدم صبحانه اماده کرده و اصلا انگار دیشب هیچ اتفاقی نیوفتاده..منم خیلی سردو ...

ای بابا عجب رویی داره به خدا

بردار ببرش دکتر سک س تراپ این مشکل داره اگه دیدی نمیاد بهش بگو بیا بریم شاید من مشکل داشته باشم دکتر حل کنه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

سلام دوستای عزیزم

بعداز چندروز تداوم و زبون خوش تونستم قانعش کنم امروز با روان کننده رابطه انجام بده

انقد خوب بودخودشم فهمید

میگ امروز دخترخوبی بودیا بهم حسابی خوشگذشت

گفتم خودت باعث شدی ک بهت خوش بگذره

چون بحرفم گوش دادی

منم مریض نیستم الکی اذیتت کنم

حتی شب عروسیمم درکم نمیکردو جای مشتش رو دیوارمونده...حس میکنم زندگیمون بدردنخوره😔

وااا عزیزم شوهرت خیلی لوسه بهش محل نده حتی اگع یه ماه طول بکشه وگرنه تو همه مورذی همیجور میکنه