بچه مو از شیر روز گرفتم. ولی هر کار میکنم نمیتونم از شیر شببگیرمش. حتما حتما با سینه خوابش میبره. رو پا، تکون تکون، رو شونه م، لالایی و قصه و... هر چی بگید امتحان کردم نمیخابه، فقط غر میزنه و گریه میکنه. راهکار بدید لطفا
اسیر قوانین نباش گلم 😄خوب شما که اینقد حساسی باید از چهل روز قبل از دوسالگی شروع میکردی.الانم خیلی حساس نباش .با حوصله کارایی که گفتمت انجام بده که بعدها خاطره بدی تو ذهنش نمونه و رفتار بدی مثه انگشت مکیدن رو پیدا نکنه
خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشتههاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
دقیق دقیقش 23 ماهشه. ولی همه دور و بریام 21 ماهگی از شیر گرفتن میگن تو چرا هنوز شیرش میدی
ای بابا حرف مردمو ول کن خاهر من .واقعا اگه بد رفتاری کنی باهاش الان موقع از شیر گرفتن حتما تو ذهنش میمونه .پسر من مدرسه میره هنوز شیر خوارگیش یادشه خاطره تعریف میکنه ازش😁
خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشتههاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
عزیزم یکم ابلیمو بزن یساعت ک بمونه رو سینت تلخ میشه. بعد خودش نمیخوره دیگ. روزا هم تا میتونی خستش کن و نخابونش تا شب بخابه. اگه مقاومت کرد ببریدش تو ماشین تابش بدید یچندشب تا بلدشه بدون سینه بخابه🤗
ببين هر كاري هم بكني، بازم از شير گرفتن رو روحيه بچه اثر ميزاره، پس همين اول تمومش كن بره نه خودت اذيت بشي نه بچه، آره من راضي بودم، ميوند ميخورد سينمو ميگفت تلخه و بعد ميرفت ، بيچاره🤣🤣