2821
2789
عنوان

خانما ی لحظه بیاید

26 بازدید | 2 پست

تاحالا شده همسرتون یا دوست پسرتون چیزی براتون بخره خوشتون نیاد؟

من اولین شب یلدا نامزدیمه قراره بیان بعد ی تیکه از وسایلی ک میخوان برام بیارم ی انگشتر نقرس ک همسرم خودش امشب رفته خریده فقطم تا الان اونو نشونم داد چیزای دیگرو ندیدم

بعد ی سنگ زرد و سبز بزرگ روش داره اصلا خوشم نیومد قرار بود سنگ آمیتیست بندازه اما اینو انداخته بود با اینکه سنگش قیمتی تره و هم سنگ هم خودرکابش کار دسته اما اصن از رنگ و مدلش خوشم نیومد ترسیدم بخوره توذوقش گفتم قشنگه بد گفت حس میکنم خوشت نیومده منم گفتم ن بابا دیوونه شدی بد هی گفت منم گفتم آمیتیست خوش رنگ تره اما اینم قشنگه گفت پس دیدی خوشت نیومده گفتم ن بابا اینم قشنگه اونم قشنگه...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وضعیت بدیه میفهمم فقط رو جمله "اینم خیلی قشنگه" قفلی میزنی😐

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
وضعیت بدیه میفهمم فقط رو جمله "اینم خیلی قشنگه" قفلی میزنی😐

نمیدونم واقعا چیکار کنم حس میکنم پول دور ریختنه چون فکر نمیکنم اصلا استفادش کنم جای اون میتونستی یچیزی بگیره ک دوست داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.