2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟

73 بازدید | 8 پست

من یه دختر شادم همیشه لبخند رو لب دارم و با اطرافیانم حتی پدر و مادر و خاله هام و ... شوخی می کنم نه از اون شوخی های خرکی ، نه اصلا سعی می کنم همیشه احترام و ادب و حفظ کنم تو شوخی هام.  همین شوخی ها رو با عشقم می کنم اما انگار شوخی های من آزارش میده گاهی مابین چت میگه من میرم تا دعوا نکنیم تو هم رفتار های بچگانه نکن 😓

هر کاری می کنم سر به سرش نزارم نمیشه انگار خوشم میاد بهش بپرم و اذیتش کنم اونه بیچاره هم میگه این دل براتوعه بشکونیش هم ماله توعه و عیب نداره اما مگه میشه عیب نداشته باشه میشه یه راه حل بدید به نظرتون چیکار کنم ؟ 

شوهرت مث شوهره من زودرنجه تنها راه اینه باهاش شوخی نکنی

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نمونه شوخیتو بگو اگه میتونی

مثلا بهش گفتم که من از پوست سفید چشم آبی و چاق خوشم میاد بعد در آخر گفتم منظورم بچه هس اما اون فک کرد من یه مرد و میگم هر چقدر توضیح دادم بابا بخدا منظورم بچه بود ناراحت شد

شوهرت مث شوهره من زودرنجه تنها راه اینه باهاش شوخی نکنی

هر کاری می کنم نمیشه انگار بهش نپرم روزم شب نمیشه بهش گفتم دیگه شوخی نمی کنم میگه چرا مثلا میگم خب اذیتت می کنم میگه نه من دلم میخواد شاد باشی و اذیتم کنی اما الکی میگه یه شوخی کنم قهر می کنه

تلاشمو می کنم اما بخدا همش از رو دلتنگیه الان ۳ ماهه میخواد بیاد هربار ما جمع و جور می کنیم بیاد یه ...

آره میدونم،اکثر آداما کسایی رو که دوست دارن باهاشون شوخی میکنن ولی بعضیام برعکس،ایشالله زوتر ببینیش