2777
2789
عنوان

شک به شوهرم داره دیوانه ام میکنه

4415 بازدید | 54 پست

سلام 

یکسال پیش یه چیزی از همسرم دیدم که ازون موقع مدااااام بهش شک دارم. بار ها به جان بچه امونو قسم خورده کسی تو زندگیش نیست منم توی این یک سال کم گوشیشو نگشتم اما چیزی پیدا نکردم. ولی خیلی حالم بده. هیچ بهتر نمیشم. 

حتی وقتی میخوام برم خونه کسی میترسم خونه رو خالی بزارم میدونم فکر احمقانه ایه. اما چه کنم که دست خودم نیست و دارم دیوونه میشم. خودمو خیلی بی ارزش میبینم بار ها به خودم میگم آخه تو چی کم داری و ... ولی واقعا دارم اذیت میشم. از طرفی از وقتی بچه ام به دنیا اومده همش تو خونه ام یک لحظه هم از پسرم جدا نبودم و همسرمم همه زندگیش شده پسرم خیلی بهش اهمیت میده میگه هرچی پسرم بگه‌. براش وقت زیادی میزاره. و مسلما احساسش بیشتر به پسرمه تا من. و من به خودم میگم تورو به خاطر وجود بچه میخواد و حتما کس دیگه ای تو زندگیشه نمیدونم چیکار کنم واقعا نمیدونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکاری دارم که خیلی پاک و درسته ولی شدید زنش بهش شک داره و مدام چکش میکنه چون ی بار یه ارباب رجوع زنگ و پیام و التماسش کرده که دوست دارم و اونم دیده وباور نمیکنه شوهرش پا نداده

اینقدر که نی نی سایت تاپیک خیانت میذارن حق داری

ولی با یه روانشناس صحبت کن

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
عزیزم این حرفها دیگه چیه؟ بهتره به هیچ چیزی جز زندگیت فکر نکنی. بیخیال بابا، بچسب به بچه و شوهرت&nbs ...

خب راه حلش چیه؟؟؟ چطور ازین اضطراب لعنتی خلاص بشم یهو میبینی شب حالم بد میشه تا صبح خوابم نمیبره با دلیل همین حال الکی و شک کردن و تپش قلب