2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گریه   هر شب

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

🍂

♦️دلتنگی هایتان را تایپ نکنید

دلتنگی هایتان را

با پروفایل های تلخ فریاد نزنید

"کسی"که نمی خواهد شما را بفهمد

به پروفایل های غمگینتان

هم توجهی نمی کند

و نمی خواند

و نمی بیند!

دلتنگی تان را قدم بزنید

آرااام آرااام

دلتنگی تان را بغض نکنید

اشک بریزید!

دلتنگی تان قیچی نشود بین انبوه موهایتان

سیگار نشود بین لب هایتان

دلتنگی را باید بیدار بود

مرور کرد

دیوانه وار خندید و اشک ریخت!

تو می مانی

و دلی آرام و جای خالی "او"که نیست!

مانند جای خالی ابری سیاه و بارانی...!

دلتنگی ها،روزی،آبی می شوند!

👌

🍂 ♦️دلتنگی هایتان را تایپ نکنید دلتنگی هایتان را با پروفایل های تلخ فریاد نزنید "کسی"که ن ...

نمی دونم...شاید درست باشه اینا ولی به نظرم در هر حال آدم خودش رو گول می زنه...شادی از درون قلب آدم نشأت میگیره.وقتی حال دل آدم خوب نباشه محیط هم کاری پیش نمی بره شاید نقش مسکن رو بازی کنه ولی درد اصلی سر جای خودشه

بی منم میشه...
نمی دونم...شاید درست باشه اینا ولی به نظرم در هر حال آدم خودش رو گول می زنه...شادی از درون قلب آدم ن ...

به رسمِ "رفاقت" برایت دعاهایِ خوب می کنم ؛
دعا می کنم لبخندهایت از تهِ دل باشد ، و غصه هایت سطحی و زود گذر ...
دعا می کنم مسیرِ موفقیتت هموار باشد و انگیزه هایِ صعود و پروازت ، بسیار ...
دعا می کنم هرگز در پیچ و تابِ زمانه ، بی پناه نباشی ،
هرگز دلت نگیرد ،
و چشم هایِ روشنت ، هیچ زمانی خیس و اشک آلود نباشد !
دعا می کنم عاشقِ کسی باشی ؛
که عاشقت باشد ،
و کسانی کنارت باشند ؛
که تو را می فهمند و هوایِ دلت را دارند ...
من خوشبختی ات را ، شادی ات را ، آرامشت را ؛
من آرزوهایِ زیبایِ تو را آرزو می کنم ...
آرزو می کنم به معنایِ واقعی "زندگی کنی" ...

برایت آرزو میکنم تا باد تمامِ قاصدک‌های جهان را به سازِ رویاهای تو برقصاند، خدا از همان شاخه‌‌هایی ک ...

خدا...تنها همراه...تنها همراز...تنها رفیقه...گله ای نیست.خودش میدونه به هر حکمی بده راضیم و خوشحال...دل هم گاهی بهونه میگیره ...بعدش آروم میشه...میگذره خلاصه...

بی منم میشه...
خدا...تنها همراه...تنها همراز...تنها رفیقه...گله ای نیست.خودش میدونه به هر حکمی بده راضیم و خوشحال.. ...

.
خودت را رها کن، ذهنت را، روانت را، خاطراتت را...
خالی کن خودت را از فکر روزهای آسان یا سختی که پیش رو داری، چالش‌های جدیدی که با آن‌ها مواجهی، آزمون‌های ساده یا پیچیده‌ای که داری و تمام نگرانی‌های ریز و درشتی که در صندوقچه‌ی افکارت تلنبار کرده‌ای. رها باش از دغدغه‌ی اتفاقات تلخی که هنوز نیفتاده‌اند و به احتمال زیاد، هرگز هم نخواهند افتاد.
بالآخره روزهای سخت هم می‌گذرند، چالش‌ها را پشت سر می‌گذاری، آزمون‌ها به نتیجه‌های متوسط یا مطلوب می‌رسند و فقط این نگرانی‌های تو هستند که بی‌ثمر، یقه‌ی آرامشت را چسبیده‌اند و به لحظاتت برچسب تلخ بیقراری می‌زنند.
رها باش... همینطور که با ‌طمأنینه و آرامش، تلاشت را برای رسیدن به بهترین نتایج می‌کنی و برای مشکلاتت دنبال راه حل می‌گردی، فراموش نکن که بالآخره تمام می‌شود و تو باید آرام و صبور باشی. نگرانی و اضطراب، نه تنها همه چیز را بدتر می‌کند که تو را هم آشفته‌تر و شکسته‌تر و غمگین‌تر...
.