2777
2789

یه پسر ۵ ساله دارم و خیلی دلم بچه میخواد اما شوهرم موافق نیست و میگه زوده فعلا اما من ۳۳ سالمه و دوست ندارم دیر تر  باردار بشم😔

همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نمیخواد نیار اصلا 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

جلوش فیلم و عکس نینی نگاه کن 

شبا بگو کی بشه ما هم چهارنفره شیم

به پسرت بگو بگه بابا من خواهر میخام براش برادری کنم 

بعد لباس نینی بخر بزار رو دلت ببینه

لباس سک سی بپوش بعد رابطه و... اخرش بگو  بچه بسازیم؟؟

اول باهاش صحبت کن شاید غیر از این حرفش دلیل دیگه ام داره مثل مسائل مالی یا نداشتن حوصله ونگ ونگ بچه ...

آره یه کمی حوصله بچه نداره و من حس میکنم سنش بیشتر بشه بدترم میشه

بگو قرص میخورم ولی نخور بعد باردار میشی یهو شکمت زد بالا سوپرایز شه😁😂😂😂😂

یعنی گولش بزنم 😂

نه اصلا راه نمیده حواسش جمه🙂

جلوش فیلم و عکس نینی نگاه کن  شبا بگو کی بشه ما هم چهارنفره شیم به پسرت بگو بگه بابا من خواهر ...

پسرم که مدام از ما نی نی میخواد شوهرمم مخالف نیست فقط میگه الان نه منم دوست ندارم هی بگم حس میکنم حساس شده و داره موضع میگیره

شوهر منم برای بچه دوم راضی نبود مهمترین دلیلشم شیطونی بی حساب پسرم بود ولی الان جونش به جون دخترم بس ...

چقدر اختلاف سنی!!!!!

من واسه همین میگم راضیش کنم دوست ندارم اختلاف سنیشون زیاد بشه، شوهر منم بچه دوست داره فقط نمیدونم چرا مردده😏