2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قران میخونم

کتاب میخونم

ورزش 

رقص 

فضای مجازی

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
خونمو گند برداشته و پا نمیشم تمیز کنمممممممممم

وای بعضی وقتا آدم اونقدر خسته است که جون نداره کاری بکنه از طرفی هم نمیدونه چیکار کنه دقیقا این وضعیت منه 💔😂

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
والا من که کرونا گرفتم افتادم گوشه خونه. کاش منم فقط حوصله ام سر رفته بود میتونستم برم بیرون بگردم&n ...

وای عزیزم خیلی متاسفم اصلا نگران نباش مواظب خودتون باشید منم دوبار کرونا گرفتم به امید خدا خوب میشید انشالله همه سالم و تندرست باشند خیلی مواظب خودتون باشید  اسپند اینا دود کنید فضای خونه ضدعفونی بشه در و پنجره ها رو هم باز کنید دمنوش هم زیاد بخورید قرص هم خوبه اگه خدایی نکرده حالتون بد شد برید سرم تزریق کنید بیمارستان انشالله خوب میشید به امید خدا اصلا نگران نباشید خوب نیست برای سیستم ایمنی بدن❤🌷

وای عزیزم خیلی متاسفم اصلا نگران نباش مواظب خودتون باشید منم دوبار کرونا گرفتم به امید خدا خوب میشید ...

ممنونم عزیزدلم. مشکلی ندارم به جز تنگی نفس که نگرانم کرده نمی دونم طبیعیه یا نه. فعلا که همش دم نوش و آبمیوه می خورم تازه فهمیدم تستم مثبت شده داغونم فعلا

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
ممنونم عزیزدلم. مشکلی ندارم به جز تنگی نفس که نگرانم کرده نمی دونم طبیعیه یا نه. فعلا که همش دم نوش ...

عزیزم واقعا خیلی ناراحت شدم متاسفم منم دوبار کرونا گرفتم و مامانمم کرونا گرفته بود ۵۰ درصد درگیر شده بود ریه اش تنگی نفس هم طبیعیه از علائمشه ولی برو سی تی اسکن بگیر ببین ریه هات درگیر نشدن اگه حالت خدایی نکرده خیلی بده سرم بزنی هم خیلی خوبه آروم میشی چیزای مقوی زیاد بخور با آب نمک قرقره کن و تخم مرغ آپز زیاد بخورین ❤

عزیزم واقعا خیلی ناراحت شدم متاسفم منم دوبار کرونا گرفتم و مامانمم کرونا گرفته بود ۵۰ درصد درگیر شده ...

مرسی عزیزم چشم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!