2777
2789

سلام دوستان بیمارستان شهید بهشتی آشغالترین بیمارستانی بود ک تا حالا رفتم م

فقط دکتراش خوبند اما اونم به شک افتادم 

من تخمک کشی کردم هایپر شدم و شش روز تو این بیمارستان بستری شدم که بیشتر شبیه کشتارگاه بود تا بیمارستان و دو کیلو توی شش روز کم کردم

و الان به قدری ترسیدم که ناز لحاظ روحی و جسمی نمیتونم برم برای انتقال جنین و اطرافیان هم به سر من انداختن کلا جنینها را از این بیمارستان بیارم بیرون و دکترمو عوض کنم 

کسی توی این بیمارستان انتقال جنین موفق داشته،؟

دکترم دکتر تهرانی هست و تا حالا واسم انتقال نداده موندم چکار کنم بزارم خودش انجام بده یا برم پیش کسی دیگه

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هایپر شدی یعنی چی؟؟؟

بعد از تخمک کشی شکمم آب آورد بستری شدم عمل کردن آب شکمم خالی کردن 

که به لطف پرستارای خیلی بدی ک داشت این اتفاق دوبار واسم افتاد و دوبار عمل آب کشی را انجام دادن

در انتظار نی نی  خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین

عزیزم من اطلاعی ندارم ولی داخل گوگل سرچ کن اینستاگرام مرکز ناباروری اصفهان و دکترهاش رو داخل پیج بببین

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
عزیزم من اطلاعی ندارم ولی داخل گوگل سرچ کن اینستاگرام مرکز ناباروری اصفهان و دکترهاش رو داخل پیج ببب ...

مرکز ناباروری هم رفتیم اونجا هم بیفایده بود مثلا گفتن دکترای این بیمارستان خوبند ک اومدیم خداییش دکتراش هم بد نیستن ولی پرستاراش کارو خراب می کنند 

بعد از تخمک کشی شکمم آب آورد بستری شدم عمل کردن آب شکمم خالی کردن  که به لطف پرستارای خیلی بدی ...

ای بابا ای بابا داستانی شد خاک توسربی مسولیتشون باجون مردم بازی میکنن 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
ای بابا ای بابا داستانی شد خاک توسربی مسولیتشون باجون مردم بازی میکنن 

اصلا جون آدما براشون اهمیتی نداره بدترین بیمارستانی بود ک دیدم

مرکز ناباروری هم رفتیم اونجا هم بیفایده بود مثلا گفتن دکترای این بیمارستان خوبند ک اومدیم خداییش دکت ...

پیش کدوم دکتر رفتی؟

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
پیش کدوم دکتر رفتی؟

دکتر تهرانی ولی چون بیمارستانش دولتیه خودش فقط برای عمل تخمک کشی میاد همه کارهارو دستیاراش انجام دادن بازم میگم بد نیستت دکتر تهرانی ولی پرستاراش خیلی اذیت می کنند و میترسم انتقالم هم بده دست دستیاراش

کلینیک ناباروری دکتر رضوی نرفتی؟شنیدم خیلی خوبه

دروازه شیرازه.دکتر خودمم دکترمحمدعلی رقایی خ شیخ بهایی روبرو بیمارستان مهرگان دکتر خوبیه.البته من به طور طبیعی باردار میشم و مشکلم چیز دیگس

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭
کلینیک ناباروری دکتر رضوی نرفتی؟شنیدم خیلی خوبه دروازه شیرازه.دکتر خودمم دکترمحمدعلی رقایی خ شیخ به ...

خب من باید جنین هارو از بیمارستان انتقال بدم پیش این دکترها این دکترا قبول می کنند ؟کار ivfانجام میدن؟

کلینیک ناباروری دکتر رضوی نرفتی؟شنیدم خیلی خوبه دروازه شیرازه.دکتر خودمم دکترمحمدعلی رقایی خ شیخ به ...

کلینیک ناباروری دکتر کلانتر هست و فشارکی اونا هم خیلی رسیدگی داغون بود ادامه ندادم

دکتر تهرانی ولی چون بیمارستانش دولتیه خودش فقط برای عمل تخمک کشی میاد همه کارهارو دستیاراش انجام داد ...

خوب برو پیش رقایی بیمارستانشم همون مهرگانه روبرو مطبش پرستاراشم عالین البته خصوصیه. کارش خیلی خوبه.اگه مشکلی باشه دکتر سریع خودشو میرسونه.ویزیت که میشدم میدیم خیلی از خانمایی که ناباوری داشتن و حتی جوابشون کرده بود باردارشده بودن.دکتر رضوی دکتر کلانترم مهرگان میومدن اتفاقا.یه تحقیقی بکن.انشالله جواب گرفتی و نی نی دار شدی دعام کن عزیزم.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭
دکتر تهرانی ولی چون بیمارستانش دولتیه خودش فقط برای عمل تخمک کشی میاد همه کارهارو دستیاراش انجام داد ...

عزیزم من شنیدم دکتر صدیقه شجاعیان برای انتقال خوبه 

البته فقط تو همین نی نی سایت خوندم و خیلی نمی‌دونم معتبر هست شنیده هام یا ن