2777
2789

قشنگ بود واقعا مرسی اسی 🌸

دختره اشتباه بزرگی کرده و ب قول خودش تاوان هم داده و چوب اشتباهاتش رو خورده 🤦‍♀️

اما خب واقعا داستان زندگیش با اینکه خیلی غمگین بود ولی ارزش خوندن رو داشت 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کار بد تاوان داره شکی توش نیست ولی این داستان زیادی غیرواقعی میزد یجا نوشت حلما ازدواج کرد رفت کانادا بعد دوباره همش درخونه زیبا بود برا فحش کشی برادر حلما هم که سیب زمینی بود عاشق اینجور زنی شد یعنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مرسی استارتر واقعا اموزنده بود استفاده کردیم واقعا بخاطر یه عشق الکی چه زندگیهایی که نابود نشد و چه ...

دقیقا اطراف خودم دوستام متاهل هستن و در حال خیانت

خودمو کشتم ادم بشن اما نشد

اینکه کار بد تاوان داره شکی توش نیست ولی این داستان زیادی غیرواقعی میزد یجا نوشت حلما ازدواج کرد رفت ...

این پیج همه داستاناش واقعی منم اینستا ندارم اما چون داستان قشنگ دوستم فرستاده بود واسم

نمیدونم اون قسمت کانادا رفتن حلما حق با شماست

من اینو قبلاً خوندم

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
نمیخام مسئله رو قومیتی کنماااا ولی نمیدونم چرا اینقدر خیانت تو شیراز زیاده

دقیقا منم شیراز ازدواج کردم هفت سال اونجا بودم مرگو باچشام دیدم.همه مث هم نیستن ولی کلاهمم شیراز بیفته نمیرم بردارم