2777
2789
عنوان

همه میخان سر ب تنم نباشه

1054 بازدید | 44 پست

هیچکس خوبی هامو نمیبینه هیچکس کوچکترین کاربکنم یاحرفی بزنم همه ازم دلخور میشن برا خودم ک مهم نیس ک قهر باشن ولی بخاطر تنهایی پسرم مجبورم سکوت کنم مثلا خواهرم این چند روز امتحان ایین نامه داشت کلی کمکش کردم کلی دخترشو نگه داشتم دخترش باپسرم توگوشی من فیلم میدیدن امروز میگفت تواز لج ب دخترم فیلم پاپ ایت نشون دادی تا بندازیش ب جون من درصورتی ک فیلم های پاپیت توی اینستای من هست من ازلج نشون دخترش ندادم میگف دفعه دیگه اومدین بگین ما نیاییم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما الان خونه پدرم ایناهسیم باخواهرم برای سفر اومدیم

جدا جدا بیاین 

شما هرکس ناراحتت می‌کنه خیلی ساده و با احترام حذفش کن خواهرتون هم داره همین کارو می‌کنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

وااا ول کن ادمای بی فایده رو

محل نزار بهشون

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

هوفف بنظرم مثل خودشون رفتار کن وقتی قدر خوبی هاتو نمیدونن 

اره خودم همین شخصیتو دارم ک برام مهم نباشن ولی ب خاطر تنهایی پسرم مجبورم دربرابرشون سکوت کنم بچه هاشون بچمم دوست ندارن انقدر پسرم پاک ومعصومه ک نگووو

یعنی من واقعا مشکل دارم؟

بنظرم نه اونا مشکل دارن ابنطور ک شما میگی باید خجالتم بکشن از رفتارشون

برای من‌یه صلوات بفرستید لطفا مشکلاتم حل شه و خدا کمکمون کنه لایک کنید منم برای شما بفرستم):)با افتخار سیده اولاد پیغمبرم:)