2777
2789
عنوان

بیاین دختر لواشکی بذارم

395 بازدید | 18 پست

خداییش دل بدید روحیه بدید 😂

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیییییی

شما ماما هستین هنوز؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
عالیییییی شما ماما هستین هنوز؟

گاهی بیمارستان میرم برای کار ولی زیاد دووم نمیارم برمیگردم بیرون😅

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
گاهی بیمارستان میرم برای کار ولی زیاد دووم نمیارم برمیگردم بیرون😅

ابجی من هدفم فرهنگیانه ۷ ماه دیگ مونده تا کنکور شروع نکردم بنظرتون میشه؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

ببخشیدا ب جای استاتر جواب میدم

ولی هیچ وقت واسه شروع دیر نیست

و اینکه این هفت ما رو باید با کیفیت و بکوب بخونی و دور گوشی خط بکشی

بازم ببخشید🤗

انشالله میشه تلاشتو بکن چرا نشه

ببخشیدا ب جای استاتر جواب میدم ولی هیچ وقت واسه شروع دیر نیست و اینکه این هفت ما رو باید با کیفیت ...

عزیزم تاپیک خودتونه راحت باشید😂

انشالله میشه تلاشتو بکن چرا نشه

حس میکنم وقت کمه

ارزوم بود بتونم دندون دارو پزشکی اینا بیارم ولی..

مجبورم به کم قانع بشم