2777
2789
عنوان

بیایدبچه هاخسته شدم دیگه😭

100 بازدید | 8 پست

سلام دوستان پسرمن الان هشت ماهشه ماشالله تپل بودالان ب خاطردندوناش خیلی اذیت میکنه ولاغرشده .من از۵ ماهگی غذاخورش کردم موزم بهش میدم نگم ازخانواده شوهرکه چقددخالت میکنن دیگه خستم کردن ازبس توهرچیزنظرمیدن حالازنگ زدن که ب بچه موزنده گوشتامیسوزونه لاغرمیشه .خارسوم میگه خوب بچه نگه داشتی باطعنه میگه.خداراشکربیزبون نیستم هردفعه جوابشونامیدم ولی ازنظرروانی ریختم به هم دیگه خسته شدم.چیکارکنم😭😭😭😭

اصفهانی؟؟؟چرا باید به اونا بگی چی میدی بهش ....یواشکی بده ...سرلاک شیر خشک بده بهش شیر انگور بریز تو حریرش

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

میگفتی بله خوب نگهداشتم هرکی زایید خودشم بلده نگهداره منم همه چیو زیر نظر متخصصش میدم ولی عزیزم بهش موز نده یکی از موارد الرژی زاس تا یکسالگی ندی بهتره 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب زنگشونو نده خودتوخلاص کن،حضوری میبینیشون هم به حرفاشون گوش نده ،یا سرتو با گوشیت گرم کن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

حریرشو نشاسته اضافه کن نشیاسته چاق کنندس

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹