2777
2789

اره . از پیجهای خرید دستم رسید . یه واست ترکیه گرفت ارسال کرد واست تو تهران. اونم پست کرد برامون . هزینش دقیق یادم نیست ولی بسته به وزن و ندازه متفاوته . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من از نیویورک داشتم نمیدونم انگلستان چطوره🤧🤧

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اره . از پیجهای خرید دستم رسید . یه واست ترکیه گرفت ارسال کرد واست تو تهران. اونم پست کرد برامون . ه ...

کل هزینه های پستی رو وقت دریافت پرداخت کردین؟ 

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

معمولا به ازای هر صد گرم، صد و خورده‌ای هزار تومن محاسبه میشه. یه بسته‌ی یه کیلویی میشه یک میلیون و خورده‌ای

🌸مدرس زبان ژاپنی🌸                                                    عروس سامورایی‌ها 😌 🇮🇷👩🏻💍🧑🏻🇯🇵 

از گروهی که خرید میکنین باید بپرسین.ولی چند نوع انتخاب میتونین داشته باشین.بسته دوماهه بدون کد رهگیری که قیمتش کمتره.بسته دو هفته ای با کد رهگیری که گرونتره .

هزینه پست رو باید واریز کنین تا براتون پست شه.با هر مقدار وزنی میتونین پست کنین ولی بصرفه اینه شما بسته 2 کیلویی ببندی.وقتی هم رسید به ادرستون ی هزینه ترخیص دم در مامور پست ازتون میگیره جدا از پولی که برای پست بسته دادین(مربوط به پست ایرانه).البته احتمال گمرک هم باید در نظر گرفت.شانسیه

کل هزینه های پستی رو وقت دریافت پرداخت کردین؟ 

موقع خرید تا ترکیه و ایران رو دادیم . بعد تو ایران رو به خود پست دادیم.

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد