2777
2789

وقتی شما شمارشو جایی سیو میکنید مثلا تو ی گوشی جدید و برای اولین بار 

اونوقت هم تصویرش هست و هم about   یعنی واتساپ داره ؟

تارخ بازدیدش نیست ولی عکسش اینا هستش

لطفا هر کی میدونه بگه

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساعت بازدیدش مخفی کرده برای همه

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

اول جمله ام نیفتاده 

اگه شماشک  کنید یکی واتساپشو پاک کرده یعنی شما تو گوشیتون سیو داریدش

بعد وقتی تو ی گوشی جدید سیوش میکنید میاره عکسشو و اینا رو

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بچه ها ی سوال دیگه

راهیی هست که کلا اصلا آنلاین بودن کسی مشخص نشه ؟

مثلا تو واتساپ اگه بازدیدت رو بزاری هیچ کس

بعد همزمان آنلاین باشین میشه دید دیگه درسته؟

راهی هست که تحت هیچ شرایطی آنلاین بودن رو نشون نده حتی همزمان؟

بچه ها کسی نمیدونه اینو ؟

واتساپ جی بی داره طرف و بازدیدش را پنهان کرده ب همین راحتی

عزیزم واتساپ جی بی اگه بازدیید رو پنهان کنی بعد همزمان با کسی آنلاین باشی هم نشون نمیده؟

چون واتساپ معمولی اگه پنهان هم کنی بعدش که همزمان آنلاین شی نشون میده همزمان آنلاین بودنو