بچه ها من وضع مالیمون خوب نیست پدر مادرم اصرار دارن شهر خودمون بزنم میگن هزینه رفت امد زیاده از صبح مخمو خوردن ولی من دوست دارم برم یه شهر دیگه یه شهر با امکانات بیشتر اب و هوای بهتر دانشگاه و استادای بهتر الان اگه ما هم پول داشتیم الان به اینا فکر نمیکردم اینقد محدود نبودم کاش منم خانوادم یه ذره وضعمون بهتر بود شما جای من چیمیکردین شهر خودتون یا یه شهر دیگه
باید بسنجی مثلا اگه قطار داشته باشه خوبه ولی با اتوبوس گرفتار میشی
من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂 آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه روزانه قبول بشی که عالیه دیگه شهریه هم نمیدی فقط میمونه هزینه ی خوابگاه
الان آبجی من خوابگاه میره اونم زیاد نیست هزینش شاید ترمی ۵۰۰ تا ۸۰۰
من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂 آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨