2777
2789
منم تا 4 ماه یه اتاق میخوابیدم حالم ازش بهم میخورد 

من تا ۴ ماه رفتم خونه بابام 😁تحملش سخت بود 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه آشپزی تو تلویزیون پخش میشد حالم بهم میخورد کلا تی وی رو خاموش میکردم

از حبوبات بوی نون تازه برنج آب حتی بدم میومد

خواهرم اذیتم میکرد میگفت مرغ قشنگ اسمشو میشنیدم بالا میاوردم خودم بهش میگفتم اسمشو نبر

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

واای منم از شوهرم بدم میومد مخصوصا عطر هاش🤣🤣 البته تا چهارماهگی تموم شد ویارام..... الان حس پریود دارم یعنی واقعا پریود میشم😣

برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘
از همسرم متنفر شده بودم 

جدن؟؟؟؟؟؟بعدش درست شدی؟

بنده خدا ناراحت نشد؟

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
مثل منی وای ی بار شوهرم آبنبات گرفت شکل خروس بود بالا اوردم

آره خیلی روزای بدی داشتم

الان دخترم دنیا اومده ولی هر وقت یاد اون روزا میفتم همچنان حالت تهوع بهم دست میده اه اه 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
جدن؟؟؟؟؟؟بعدش درست شدی؟ بنده خدا ناراحت نشد؟

جدی میگم 

اره تا اوایل ۵ ماهگی داشتم اصلا بهش نگفتم که بهت ویار دارم کلا تو ماههای اول بارداریم حالم خیلی بد بود از غذا آب به همه بوها حساسیت داشتم هرروزم ضعیفتر میشدم همسرم بهم پیشنهاد داد برم خونه پدرم منم از خدا خواسته رفتم 

جدی میگم  اره تا اوایل ۵ ماهگی داشتم اصلا بهش نگفتم که بهت ویار دارم کلا تو ماههای اول بارداری ...

اخی الهی

الان مث قبل دوسش داری؟

منم میترسم اینجور شم😢

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
من تا ۴ ماه رفتم خونه بابام 😁تحملش سخت بود 

آره خیلی سخته ولی چون  دخترم مدرسه داشت نتو نستم برم جایی همش مادر شوهرم میومد کمک 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
اخی الهی الان مث قبل دوسش داری؟ منم میترسم اینجور شم😢

اره خداروشکر از ۵ ماهگی حالم خوب شد الانم دوسش دارم 

نگران نباش حتی اگه اینجور بشی بهش نگو ولی یه بهونه جور کن که ازش دور باشی چون بهش بگی احتمال داره بهش بربخوره ولی من تا وقتی ویار داشتم نفرت از همسرمم داشتم خانواده همسرمم میدونستن 

اره خداروشکر از ۵ ماهگی حالم خوب شد الانم دوسش دارم  نگران نباش حتی اگه اینجور بشی بهش نگو ولی ...

وای چقدرررر سخت

اره نمیشه گفت همچین چیزی 

این ویار چیه خدااا😭