2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما که کار تراپی انجام نمیدین. من میخوام برای تراپی برم یک مدت

اممم موسسه مخدومی خوبه و خانم دکتر حاتمی

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋
دکتر حاتمی تو کلینیک مخدومی هستن؟

ن جدا هستن از بین خانم دکتر حاتمی و این کلینیک اگ مشکل خانواده و ارتباطات دارین من خانوم دکتر حاتمیو پیشنهاد میکنم خیلی معروفن تلوزیونم اوردنش

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋
شناختتون از دکتر حاتمی از کجاست؟

خانم دکتر فوق دکترای روانشناسی دارن من سخنرانیاشونو دیدم چندبارم تو تلوزیون 

خانم دکتر فوق دکترای روانشناسی دارن من سخنرانیاشونو دیدم چندبارم تو تلوزیون 

عزیزم کسایی که میان تو تلوزیون، به صدا و سیما پول میدن که بیارتشون تلوزیون که براشون تبلیغ بسه، دلیل بر کاربلد بودنشون نیس

من کسی رو میخوام که از دوستان نی نی سایت کسی باهاش کار تراپی انجام داده باشه و راضی بوده باشه

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
دکتر خشایار نعماوی زاده عالیه شمارش ۰۹۳۵۱۳۰۵۵۹۰ پیج اینستاگرامش: bato24com

به این آقای دکترتون بفرمایید این مدل تبلیغ کردن که میاید اینجا میگید من رتم پسش دکتر خ.ن خیلی مسایلم حل شد، تاثیر عکس میذاره

این دروغع و ماها که میخونیم دور از جون اونقدر احمق و ساده نیستیم که باور کنیم.

این آقای دکتر خ.ن اگر هم کارشون عالی باشه با این مدل تبلیغ مردم همه فراری میشن.

چرا تو ایرانت آذدما دست از دوروغ و کلاه برداری برنمیدارن؟

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن