2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم انبردستو کرد تو انگشت پام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4966 بازدید | 124 پست
گل من وقتی کسی تاپیک میزنه ترجیح میدم اگه از دستم برمیاد مشکلشو ریشه یابی کنم و راهکار بدم وگرنه که ...

من که آخی و عزیزم نگفتم،ریشه یابی کردم شوهرش به درد نخوره گفتم بره شکایت کنه 

فقط می‌خوام بدونم اگه یه زن با پای شوهرش اینکارو میکرد بازم همینارو میگفتی؟

من تاپیکاشم ندیدم ولی خب میشه نتیجه گرفت اسی آدم ساده ای هست که هنوز معنی عشق رو نمیدونه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل من وقتی کسی تاپیک میزنه ترجیح میدم اگه از دستم برمیاد مشکلشو ریشه یابی کنم و راهکار بدم وگرنه که ...

دقیقا باید ریشه یابی بشه هر مشکل چون توی تاپیکاشون همش نگران شوهرشون بودن و گفتن خیلی مظلومه پس باهم خوبن یک شب مشکل پیش اومده باید اون مشکل و پیدا کرد و حل کرد

باورت میشه منم بعد ده سال دیشب کوبوند دوبار با کف دو دستش محکم رو سرم خدا شاهده مقصر نبودم ولی نمیخو ...

چی بگم والا خواهر واس من که مطمعنم یه چیزی میزنه وگرنه آدم عادی این رفتارا و حرفا رو نمیزنه

وقتی میگن شوهر خوب کمه اینای که می‌بینید فلج مغزی ان کسی باورش نمیشه😐ولی خب اسی فک نکنم به خاطر به انبردست دیر دادن اینکارو کنه فوقش یکم داد و بیداد می‌کنه شاید از قبل مشکلی بوده و ما خبر نداریم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

آدم از تجربه اش بگه کلی کم سن و سال و محرد آدم رو میگیرن زیر باد کتک و فحش ترجیح میدم چیزی نگم 

فقط استارتر جان شما هم اولش اشتباه کردی هم الان با سکوتت داری اشتباه میکنی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دقیقا باید ریشه یابی بشه هر مشکل چون توی تاپیکاشون همش نگران شوهرشون بودن و گفتن خیلی مظلومه پس باهم ...

خیلی مظلومه،میگه چند بار ازین کارا کرده

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
میشه صحبت نکنی؟؟؟!!! این رفتار یک آدم عوضی و‌روانی هست  امیدوارم توی موقعیت مشابه قرار بگیری ...

وواقعا براتون متاسفم که به راحتی ارزو میکنید که تویه چنین موقعیت مشابهی قرار بگیرم خیلی حالم ازتون بهم خورد ومتاسفم براتون هیچ شعوروشخصیتی ندارید و با دادن پیام خودتون را بی شخصیت تر نکنید

ببندش تا دردس کمتذ بشه😔😔😔طفلی خودت بچه ت 

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
نامزد من یه چی گفت باید زود انجام بدم 😒😒😒اگه ندم 🤬وحشی بازی در میاره ولی چون میرم به باش میگم سا ...

خب الان نامزدین از باباش میترسه

دوروز دیگه ازدواج کنین ممکنه دیگه از باباش نترسه

یا پس فردا خدایی نکرده پدرش فوت بشه دیگه کسی نیست ازش بترسه

توروخدا ملاک ازدواجو این نذارید که از کسی بترسه یا تهدید شده باشه 

خدایی نکرده دوروز دیگه میاید از این تاپیکا میزنید