2777
2789
عنوان

مرد ها یا زن ها مسئله این است !!

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دختر عمم شوهرش خیییلی خوبه خیلی زبون زد فامیله ولی خودش با یه مرد رابطه داره ک ...

عزیزم با اینکه خیانت اصلللللن توجیه نداره و جدا از آدمهای مریض که معلوم نیست چرا خیانت میکنن،تو خیانت طرف مقابل نقش پررنگی داره و اونه که طرف هل میده تو بغل خیانت کردن

ولی زنها معمولا در یک زمان نمیتونن دو نفرو درون قلبشون جا بدن ...مگر این که جایگزین کنن....

امید.ارم همینطور باشه ، من نامزدم خیلی علاقه نشون میده و همین امروز پیشش بودم البته بدون اطلاع خانواده هامونه رفت و امدمون ولی در جریان علاقه و اینا هستن و صحبت کردیم خلاصه امروز پیشش بودم ولم نمیکرد کلا خیلی دوسم داره ولی تو پیام و اینا ن اگه ۱ ماه بهش پیام ندم پیام نمیده ، همش تو اون اکانت دیگش انلاینه تو واتساپ و این ناراحتم میکنه من به روش نیاوردم ولی مشکوکم و شکاک همش 

عزیزم با اینکه خیانت اصلللللن توجیه نداره و جدا از آدمهای مریض که معلوم نیست چرا خیانت میک ...

واقعا واقعا خیانت هیچ دلیلی نداره اگ ناراضیه طلاق بگیره بعد هر کار دوست داشت بکنه نه اینکه بره شب کنار شوهرش روز کنار مرد غریبه ، من قسمم داده یکی ک به روش نیارم ولی خیلی دوس دارم تف کنم تو روش 

حتما اون شوهرش در باطن یه کمبود هایی واسه اون خانم داشته حالا از هر نظر خودشون ...

هر کمبودی داره طلاق بگیره بعد هر غلطی خواست بکنه خیاااانت هیچ دلیلی و منطقی نداره 

حالا شما چه فکری در موردش میکنی که شاید دلش جای دیگه ای گیر باشه

چی بگم اخه ، اینهمه با من خوبه وقتی پیششم و کلی میگیم میخندیم بغلم میکنه و ... یعنی میشه دلش پیش یکی دیگ باشه ، قبلا ۵،۶ تا خواستگار داشته ولی من تا اومدم گفت قبول اونا همرو رد کرده بود