2777
2789
عنوان

حالم بده بیاین

104 بازدید | 2 پست

حالم بد میشه وقتی ب زندگیم فکر میکنم مخصوصا به شوهرم وقتی یاد توهیناش یاد زخم زبوناش خیانتاش میوفتم حالم بد میشه خداروشکر میکنم ولی وقتی یادقیافه های دخترایی ک با شوهرم دوست بودن میوفتم اعتمادبنفسم میاد پایین همش با خودم کلنجار میرم نفرینشون میکنم اخر میگم ن خدا خودش بزرگه ن درست میشه بالاخره هرکاری بی حساب نمیمونه ولش کن ولی بازم دلم راضی نمیشه توروخدا شمارو جون پدر ومادرتون و عزیزانتون نرین تو زندگی یکی دیگ چقدر این جور ادما پستن انقدر پسر مجرد و خوب هست قبل هر رابطه ای مطمئن شین طرف متاهل نیست نمیدونم اما باور دارم یروز همه چیز ب ادم بر میگرده هیچ چیز بی جواب نمیمونه خدایا نمیدونم جواب چیو دارم میدم بهت ولی این درد خیلی عجیب و بزرگه شوهرم نزدیک 6 ماهه سر براه شده و خیلی دوسم داره منم خیلی دوسش دارم ها ولی نمیتونم فکرمو کنترل کنم راجبش مریض شدم بچها برام دعا کنین هرکی این تایپیک و میبینه برام دعا کنه من ازته دل برای همتون دعا میکنم هب هرچی میخاین برسین میگن دعا با دل شکسته براورده میشه انشالله خدا به همه ارامش و موفقیت بده الهی امین من نمیتونم طلاق بگیرم و دلیلشم نمیشه بگم لطفا برام دعا کنین حال دلم بدجور خرابه الهی دستی بکش بردل ازرده ی ما نا ندارد دل و جان پژمرده ما یا حق 

عزیزم انشالله حال دلت همیشه خوب باشه 

ولی هیچوقت زن ها رو مقصر ندوس تو‌نمیتونی جلوی همه رو بگیر شوهر خودت مقصر بوده زن زیاده اما اگه مرد متعهد باشه نباید خیانت کنه

عزیزم انشالله حال دلت همیشه خوب باشه  ولی هیچوقت زن ها رو مقصر ندوس تو‌نمیتونی جلوی همه رو بگی ...

مرسی عزیزدلم توام همیشه حالت خوب باشه دعات فکنم خیلی صادقانه بودها چون حالم الان خوبه🤍ولی دخترایی رو دیدم طبق تجربه ام ک انقد بی شرم و حیاوپست بودن ک خودشون شروع کردن با وجود اینک از این موضوع خبر داشتن من حس شیشمم خیلی خیلی قویه هر 7بار خودم راحت مچشو گرفتم  ولی الان حسم ارومه و خوبه ولی دلم یکم شور داره و گاهی اذیت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷