منم مثل خیلی از دخترهای دیگه ، سرخوش بودم چون به دیگه قرار بود از زیر تیغ حرف مردم رد بشم (چرا ازدواج نمیکنی؟فلانی چش بود ردش کردی؟دیگه اینقدر فیس نکن تو هم ازدواج کن برو دیگه)…
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فداتشم دردتو کشیدم میفهممت ولی مطمعن باش داری قدم ب قدم بهش نزدیک میشی امیدوارم این سری نتیجه بگیری ...
چشم حتماااا....😍😍😍❣❣❣
فدای تو عزیزمهربون.... مرسی که دعام میکنی
و خدا خودش گواهه کلی بهم امید دادی
منم حتما با دل شکستم برات دعا میکنم🥺😍❤
صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...😮💨😮💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
یادمه چندوقت قبل اینکه مراسم خواستگاری پیش بیاد دوستم از روی دلسوزی بهم پیشنهاد مشاوره رفتن دا ...
یعنی اصلا درمان نمیشد نه ؟؟؟؟ 😣😣
الان مجردی یا ازدواج کردی گلم؟؟؟؟ اون چی؟؟؟؟
صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...😮💨😮💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
هم سن هستیم 🥲💋 نمیتونم برای رفتن با خودم کنار بیام دعا کن برام
عزیزم من جواب خودمو از همون روز اول میدونستم ولی خب میدونی خودمو گول میزدم تازه بهش گفتم نتیجه ی ژنتیک ونگیر فعلا بزار بیام باهم حرف بزنیم ببینیم به تقاهم میرسیم یا نه
گفت همون روز اول که پیام دادی چرا پیام دادی وقتی به تفاهم نرسیدی؟هر حرفی داری الان بزن و خداروشکر عموهام و خانواده ام پشتم بودن
یعنی اصلا درمان نمیشد نه ؟؟؟؟ 😣😣 الان مجردی یا ازدواج کردی گلم؟؟؟؟ اون چی؟؟؟؟
نه اجی به هیچ وجه چون اون ۱۱سال از من بزرگتر بود دیگه شخصیتش شکل گرفته بود انتظار داشت من خودمو تغییر بدم و بشم اون چیزی که اون میخواد
و تو مسئله ی ازدواج تنها چیزی که هیچ تضمینی نداره اینکه بگی بعدا درست میشه بعد هیچ تضمینی وجود نداره تازه روانشناسا میگن اگه فک میکنی فلان اخلاقش بده برای بعد به بدترش فک کن
نه اجی به هیچ وجه چون اون ۱۱سال از من بزرگتر بود دیگه شخصیتش شکل گرفته بود انتظار داشت من خودمو تغیی ...
اوووووو ۳۴ سالشه😮😮😮
مگه دیگه بعد این تغییر میکنه🙄
اون دیگه شخصیتش شکل گرفته🙄
.
.
وااا چرا تورو تغییر بده😐
کسی که بیماره تو نیستی که....😅😅😕😕
.
.
خوب کردی ارزش نداشت👏
بخاطرش یه عمر اذیت بشی🤐
بعدشم با یه بچه بی گناه جدا بشی🤕
ببین چقد خدا دوستت داشته خواهر...❤