2777
2789
عنوان

یه قدم مونده بود که بگم:بااجازه ی بزرگترا بله

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 49 پست
چه قلب مهربونی داری 🥺🥺🥺 ممنونم ازت گلم 🌺😍🌺😍🌺😍 من شنبه برا بار دوم آی یو آی کردم🤕 ...

فداتشم دردتو کشیدم میفهممت

ولی مطمعن باش داری قدم ب قدم بهش نزدیک میشی امیدوارم این سری نتیجه بگیری برات ۱۰۰تا صلوات میفرستم

بی خبرم نزار🥰🥰

استاتر عزیز پوزش میخوام وسط تاپیکت حرف زدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه چندوقت قبل اینکه مراسم خواستگاری پیش بیاد دوستم  از روی دلسوزی بهم پیشنهاد مشاوره رفتن دا ...

اجی میتونم در مورد ی موضوع ک فکرمو درگیر کرده خصوصی باهاتون بحرفم و ازتون راهنمایی بگیرم البته اگ دوس داشتید؟😢

یادمه چندوقت قبل اینکه مراسم خواستگاری پیش بیاد دوستم  از روی دلسوزی بهم پیشنهاد مشاوره رفتن دا ...

چند سالته؟

من بخاطر یه چیز دیگه میخوام برم مشاوره 

اما تا میخوام برم با خودم میگم برم چی بگم چطوری شروع کنم 

پشیمون میشم نمیرم 

ولی باید بررررم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

فداتشم دردتو کشیدم میفهممت ولی مطمعن باش داری قدم ب قدم بهش نزدیک میشی امیدوارم این سری نتیجه بگیری ...

چشم حتماااا....😍😍😍❣❣❣

فدای تو عزیزمهربون.... مرسی که دعام میکنی

و خدا خودش گواهه کلی بهم امید دادی

منم حتما با دل شکستم برات دعا میکنم🥺😍❤

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
۲۳

هم سن هستیم 🥲💋

نمیتونم برای رفتن با خودم کنار بیام 

دعا کن برام

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یعنی اصلا درمان نمیشد نه ؟؟؟؟ 😣😣

الان مجردی یا ازدواج کردی گلم؟؟؟؟ اون چی؟؟؟؟

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
هم سن هستیم 🥲💋 نمیتونم برای رفتن با خودم کنار بیام  دعا کن برام

عزیزم من جواب خودمو از همون روز اول میدونستم ولی خب میدونی خودمو گول میزدم تازه بهش گفتم نتیجه ی ژنتیک و‌نگیر فعلا بزار بیام باهم حرف بزنیم ببینیم به تقاهم میرسیم یا نه 

گفت همون روز اول که پیام دادی چرا پیام دادی وقتی به تفاهم نرسیدی؟هر حرفی داری الان بزن و خداروشکر عموهام و خانواده ام پشتم بودن 

عزیزم من جواب خودمو از همون روز اول میدونستم ولی خب میدونی خودمو گول میزدم تازه بهش گفتم نتیجه ی ژنت ...

🥺🙏 خداروشکر بازم

یعنی اصلا درمان نمیشد نه ؟؟؟؟ 😣😣 الان مجردی یا ازدواج کردی گلم؟؟؟؟ اون چی؟؟؟؟

نه اجی به هیچ وجه چون اون ۱۱سال از من بزرگتر بود دیگه شخصیتش شکل گرفته بود انتظار داشت من خودمو تغییر بدم و بشم اون چیزی که اون میخواد 

و تو مسئله ی ازدواج تنها چیزی که هیچ تضمینی نداره اینکه بگی بعدا درست میشه بعد هیچ تضمینی وجود نداره تازه روانشناسا میگن اگه فک میکنی فلان اخلاقش بده برای بعد به بدترش فک کن 

الان مجردم ،چند ماهی میشه که تموم شده این مسئله 

نه ازدواج نکرده

نه اجی به هیچ وجه چون اون ۱۱سال از من بزرگتر بود دیگه شخصیتش شکل گرفته بود انتظار داشت من خودمو تغیی ...

اوووووو ۳۴ سالشه😮😮😮

مگه دیگه بعد این تغییر میکنه🙄

اون دیگه شخصیتش شکل گرفته🙄

.

.

وااا چرا تورو تغییر بده😐

کسی که بیماره تو نیستی که....😅😅😕😕

.

.

خوب کردی ارزش نداشت👏

بخاطرش یه عمر اذیت بشی🤐

بعدشم  با یه بچه بی گناه جدا بشی🤕

ببین چقد خدا دوستت داشته خواهر...❤