2777
2789
😥😥😥😥میترسممممم

ترست خیلی طبیعیه . نمیتونم بگم نترس چون واقعا زایمان ترس و نگرانی خودش و داره ولی بعدا به این ترس الانت میخندیا مثل من😅

اول و آخر خودت باید انتخاب کنی طبیعی یا سزارین. ببین کدوم برات اوکی تره

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

چ وقت پیش انجام دادین؟

اردیبهشت ۹۹

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😁😁بیشتر از قیافه اتاق عمل میترسم تا زایمان

😅😅😅 اونم طبیعیه . منم تا قبل زایمانم رنگ اتاق عملم ندیده بودم 

ولی وقتی بچه تو میدن بغلت یکباره ترس و استرس و نگرانی میریزه 

😅😅😅 اونم طبیعیه . منم تا قبل زایمانم رنگ اتاق عملم ندیده بودم  ولی وقتی بچه تو میدن بغلت یک ...

پس فقط من ترسو نیستم😅😅😅 خوبه حداقل شما ترس منو از بین میبرید

پس فقط من ترسو نیستم😅😅😅 خوبه حداقل شما ترس منو از بین میبرید

نه بابا خیالت راحت همه از اتاق عمل میترسن 🤣ولی به نی نی که فکر کنی ترست خیلی کم میشه😍 الهی که زایمان راحت و بی استرسی داشته باشی و نی نی و خودت تنتون سلامت باشه🙏🏻💗