2777
2789
عنوان

چرااینقدآدمابدشدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

557 بازدید | 44 پست

من همسرم ورشکست شده الان هم معتاده ومیتاجرهستیم دوتابچه مدرسه ای دارم تارمانی که وضع مالیمون خوب بودهمه سراغمون میگرفتن اماالان انگاردیگه وجودنداریم.پدرهمسرم فوت کرده.ومقدارقابل توجهی ارث بهمون میرسه اماچون مادرهمسرم هستن بقیه ی بچه هااجازه نمبدن ارث تقسیم بشه ماهم تازمانی که وضع مالیمون خوب بودحرفی نمیزدیم اماالان که به نون شبمون محتاجیم وبچه هام توعذابن اگه این ارث بهمون بدن خیلی اوضاعمون فرق میکنه اماهمسرم راضی نیست مادرش ناراحت کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم بااینکه حقوق پدرهمسرم میگیره زمین های کشاورزی روهم اجاره دادن واجارش میگیرن امابااینکه شرایط زندگی مارومیدونن یه هزاری هم کمک نمیکنن بهمون امابه چقال وبقال کمک میکنه وهمه جاهم میگه

کاش این سنت تقسیم‌ ارث بعد مرگو بزاریم کنار کاش پدرمادرا تا وقتی زندن ب داد بچه هاشون برسن بابا بچت تو عذابه بچه هاش تو عذابن پولو با خودتون اون دنیا ک نمیبرید بدید بچه هاتون بزنن ب زخماشون

به خدا انگار از زبون من حرف زدی خواهر آنقدر درکت میکنم تاوقتی وضعمون خوب بود همش این داداش اون آبجی مامان بابا آنقدر زنگ خور همسرم زیاد بود من کلافه میشدم ولی وقتی اوضاعم ن بهم ریخت همه ترکمون کردن لعنت به این دنیا پول که اگه نداشته باشی انگار کسی نمیبینتت

حق با خانواده شوهرت هست فرض کن پس فردا پیر بشی عروست بیاد در به درت کنه به خاطر ارث و میراث

دربه درنمیشه چون اینقدبهش ارث میرسه که خونه خوب تومحل خوب بخره وحقوق همسرش هم هست.بعدشم پس من وبچه هام چی ماحق زندگی نداریم؟؟؟؟بچه هام توحسرت یه لقمه نون درست وحسابین خسته شدن بس که نون پنیرخوردن.همسرم هم کارگری میکنه همش میرا پای بدهی واجاره خونه