2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر بدون فر

2310 بازدید | 13 پست

خانما مرغ شکم پر توی قابلمه چجوری درست میکنین که خوشمزه بشه چه موادی برای داخل مرغ استفاده میکنین؟ 

بزرگترین مشکل آدما‌ اینه که: معرفتشون گیر منفعتشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابپز میکنی بعد هم سرخش میکنی ما اینطوری درست میکنیم هرکس هم توش هرچی بخواد میریزع ما توش کشمش و زرشک و گردو با رب انار میریزیم یکی دیدم الو میزاشت یکی هم سبزی نمیدونم چی چی 

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

من تو خورشت درستش میکنم دیگه .  مرغ شکم پر  تو خورشت قیمه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بد موقع این تاپیک رو زدی من همیشه با اینکه هواپزم دارم داخل قابلمه درست میکنم خیلی خوب میشه واقعا الان حوصله ی تایپ طولانی رو ندارم

ببین اینو چندوقت پیش درست کردم،چندباردرست کردم ولی فقط ازهمین عکس دارم

لطفالایک نکنید،ممنون

تو تالش(شمال) ما  برای شکم  مرغ گردو آسیاب شده پیاز رنده  شده نمک فلفل انار دون ترش  رب گوجه و رب الو‌ رو مخلوط و داخل مرغ مبزازیم و شکم  جناب مرغ رو میدوزیم‌ 

من تو تنور گازی میزارم‌ تو فر هم  بد نمیشه‌ 

قابله پزها‌ میان  توضیح  میدن  

من تو خورشت درستش میکنم دیگه .  مرغ شکم پر  تو خورشت قیمه

ینی قیمه درست میکنی مرغ شکم پرم میذاری‌ داخل قیمه؟؟ نشنیده بودم تاحالا چه جالب 

بزرگترین مشکل آدما‌ اینه که: معرفتشون گیر منفعتشونه

مرغتوازقبل داخل بیرون نمک بزن که مزه گیربشه بعدپیازتفت بده بعدکشمش وزرشک وگردوباش یکم تفت بده شکم مرغ وادویه ورب انار بزن اه موادبریزداخلش بدوزپوستش وبزارظرف نچسب کامل سرخش کن بعدرب گوجه بزن سرخ شه بهش آب اضافه کنید باقیمانده مواد وبریزین توسسش تابپزه ونرم بشه رب انارم بریزتوسسش تاباش بپزه عالی درمیاد

من پیازو سرخ میکنم جعفری زرشک و گرد و یکم رب انار هم میرنم همه جای مرغ رو زعفرانی میکنم موادو میریزم داخل شکمش میدوزم روغن تا وسطای مرغ بیاد یکم کمتر هم بود اشکال نداره میریزم و مرغ رو میزارم رو گاز مرغ آب میندازه و میپزه و بعد اینکه آبش خشک شده دورش طلایی میشه حتما زعفران به همه جای مرغ بمال عالی میشه اون روغن زیاد هم اشکال نداره اصلا دورریختنی نیست چون باشعله خیلی کم سرخ میشه من همون روغن رو برای خورشت های دیگه استفاده میکنم روغنش یه بوی خیلی خوبی میگیره روغن زعفرانی میشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
ینی قیمه درست میکنی مرغ شکم پرم میذاری‌ داخل قیمه؟؟ نشنیده بودم تاحالا چه جالب  

اره  ببین من کشمش و زرشک و پیاز و گردو تفت میدم میزارم داخل مرغ میدوزمش .بعد مرغ رو تو قابلمه یکم سرخ میکنم  بعد پیاز میزنم کنارش سرخ بشه 

ادویه میزنم ، دو سه قاشق رب گوجه و  نخود لپه و سیب زمینی ها رو میریزم و آب جوش می ریزم میزارم بپزن . دوساعت بعد تقریبا آمادست . مرغ رو هم از سمت سینه  بخوابون

آب جوش هم باید تا روی مرغ رو بپوشونه حالا نه کامل . 

زعفران و دارچین یا چوب دارچین و  پودر هل هم می ریزم معرکه میشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️