2777
2789
عنوان

جوش و عروسی

54 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها جوش های ریز زیاد تو پوستم دارم جدیدا فکر کنم از کرمم بود چون کرم پودرم زیاد چرب بود کنار گذاشتمش ولی پنجشنبه عروسی دعوتم توروخدا کمکم کنید 

اینو بخر شبا قبل خواب بزن روی جوشا تا صبح  سریع خشک میکنه

خیلی‌ ممنون ولی میترسم پوستم حساسیت نشون بده چون مواد شیمیایی و پوست من خیلی حساس به کوچکترین کرمی واکنش نشون میده چیزهای گیاهی پیشنهاد بدین ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی‌ ممنون ولی میترسم پوستم حساسیت نشون بده چون مواد شیمیایی و پوست من خیلی حساس به کوچکترین کرمی و ...

نمیدونم ،من از خیلی کرم ها استفاده کردم و خب مثل شما پوستم به همه چیز حساسیت نشون میده از خوراکیها گرفته تا نور خورشید ! ولی خب این روی پوستم جواب داد برا همین دنبال چیز دیگه نرفتم

البته قبلش مواد طبیعی مثل گل سرشوی، عسل، زردچوبه ،پیاز آبلیمو و.. امتحان کردم ولی خب نتیجه ی قابل قبولی نداشت🌸

:)