2821
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید جاری...

383 بازدید | 29 پست

چرا ایتقدر سمه 

هم کار زشت جاری 

هم اینکه بعضیا گفته بودن اشکال نداره بزار همونجا برا استفاده مهمونه دیگه اشکال نداره 😐 یعنی چی این حرف مگه مهمون ادم نیست وقتی اینطوری شده حتما طرف یه مشکلی داشته خودتون حاضرید روی اون ملافه بخوابید ؟؟؟ واقعا روی رفتارتون با مهمون یه تجدید نظر بکنید 

و یه سم بده دیگه اینکه استارترش گفت شوهرم بهم خیانت کرده یکی ریپ زده بود که چیکار کردی که خیانت کرده ؟😐😐😐 / با اختلاف سممم ترین تاپیک بود 

از دل نرود هر انکه از دیده برفت

من نبودم 

چی شد؟

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به طرف میگم خوشحالم شوهر نکردم ومجردم میگه امضات که چیز دیگه ای میگه 

بعضیا چیزخولن جدی نگیرشون

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ                                           من یک زن باموی پریشانم به موی من عادت کن
ای بابا ایننا اینقدر چیزای عجیب غریب دیدم یعنی دوست دارم یکبار برن مهمونی بعد ملحفه طرف کثیف باشه ز ...

اصن هر صفحه ای که از تاپیکه میخوندم دهنم بیشتر باز میشد منتظر بودم برسم به بجایب که گفته باشن داریم شوخی میکنیم🤦🏻‍♀️

ای بابا ایننا اینقدر چیزای عجیب غریب دیدم یعنی دوست دارم یکبار برن مهمونی بعد ملحفه طرف کثیف باشه ز ...

فقط اونی ک گفته بود زنه جیش کرده تشک خیس خیس شده😂😂😂😂😂

لایک نکن 😎.ریپلی کن ریپ دوسدارم😍صلواتم نمیخوام برای خودت بفرس😎🖐
اینارو ول کن  روز اول عید کجا بودی ک ثبت کاربری کردی؟

قبل عید داشتم گوشیمو میتکوندم دیگه تنظیمات کرومم بهم ریخت اکانتمم رمزو نداشتم پرید همه چی بعدش دیگه وقت نشد تاپیک بزنم تا روز اول عید که بیکار نشسته بودم منتظر مهمونا گفتم بیام سایت 😂😂😂

فقط اونی ک گفته بود زنه جیش کرده تشک خیس خیس شده😂😂😂😂😂

عه اونو من گفتم اتفاقا😂😂😐

خدا شاهده فامیلمون میگفت زنه هم بالای ۳۸ سالش بود میگفت تا دو روز تشک شستم😑🤢

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌