2777
2789
عنوان

بنظرتون تیپم خیلی بدههه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شلوار لی و کفش پاشنه‌بلند :))))

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

مانتوی خیلی بلند با شلوار لی :)))

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
چرا؟

مانتوت حس بدی میداد با کفشت

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
اره تا روی مچ پا 

چون شهرتون سرده به کفش ها بقیه عجیب نگاه میکنن من خودم گرمایی امجلوباز میپوشم کار به نگاه بقیه ندارم

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
من توجه ام بیشتر روی کفشام بود ولی همه ب شلوارم گیر دادن😂😂😂

ببین هر قسمتش خودش یه داستانی بود :) ناراحت نشی ها اما هرچیزی رو با هم نباید پوشید .

جین با کتونی و بعضی بوت ها و کالج های اسپرت قشنگه .

مانتو بلند اول که خیلی به هیکلت ربط داره ، دوم که وقتی خیلی بلنده با ساپورت ضخیم مشکی بپوشیم بهتره .