2777
2789

سلام. تاپیک آخرم و تاپیکی که هرکی حاجت داره و دنبال رحمت و مغفرت و اجابت خداست بیاد رو حتما بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشنج، سندروم بی قراری پا، آسم،سنگ کلیه😑😑

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  
ان شاالله ک هرچییییییی زودتر خوب بشید اینا همشون خوب شدنین❤

ممنون عزیزدلم، همچنین شما

یادمه دوم راهنمایی که فهمیدم چجوری بچه دار میشن، بعد بابام که نماز میخوند با نفرت نگاش میکردم!!! میگفتم خجالتم نمیکشه نمازم میخونه با این کاراش  
واسه من فک نکنم خوب بشه

چرا؟ دکتر گفته؟ 

نه ولی خی معلومه دیگ حس میکنم خوب نمیشه شما فکت شده مثلا صدا بده؟

نه نشده ولی حتما درمان داره مگه میشه خوب نشه، برو دکتر عزیزم پشت گوش ننداز

نه نشده ولی حتما درمان داره مگه میشه خوب نشه، برو دکتر عزیزم پشت گوش ننداز

دکتر رفتم دیگ

شش ماه گارد گذاشتم

سه روز میش رفتم گفت دوره درمانت کامل شده

ولی باز صداش شروع شده

دکتر رفتم دیگ شش ماه گارد گذاشتم سه روز میش رفتم گفت دوره درمانت کامل شده ولی باز صداش شروع شده

ای بابا، یه دکتر دیگه برو. دردم داری؟