2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک

1484 بازدید | 21 پست

سلام مامانای عزیز. 

پسر من ۲ سال و ۵ ماهشه. هنوز کامل حرف نمیزنه. تک کلمه ای صحبت میکنه یا جملات کوتاه و خیلی نا مفهوم صحبت میکنه. خیلی تلاش میکنه حرفم میزنه اما فقط خودم میفهمم چی میگه. تا کی به نظرتون صحبت کردنش درست میشه؟

کسی هست که بچش مثل پسر من باشه؟ طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا کلمه میگه؟؟؟ کلماتی ک میگه فقط شما میفهمی یا بقیه هم میفهمن؟؟ منظورش رو میرسونه؟ مثلا میتونه بهت بگه سیب میخواد؟ یا فلان اسباب بازی رو؟ حرفای شما رو کامل میفهمه؟ مثلا بهش بگی: کتاب بذار روی میز،بیا پیش من؟

پسرمن تازه ۴.۵ماهه داره حرف میزنه سه سالو نیمگی حرف زد .الان انقد حرف میزنه میگم ساااکت.یهو بحرف افت ...

ای جااانم خدا حفظش کنه. جدی؟ پس نگران نباششم؟

همین الانم یه بننننننند حرف میزنه اما نامفهوم. اینقدر خنده داره انگار داره کره ای صحبت میکنه

چند تا کلمه میگه؟؟؟ کلماتی ک میگه فقط شما میفهمی یا بقیه هم میفهمن؟؟ منظورش رو میرسونه؟ مثلا میتونه ...

اره منظورشو کاملااا دقیق میرسونه. با وسایلی که روزمره باهاشون در ارتباطه اسمشونو میگه. کلماتی که میگه کم کم داره مفهوم تر میشه و بقیه هم میفهمند. ولی جمله اصلا نمیگه. 

ای جااانم خدا حفظش کنه. جدی؟ پس نگران نباششم؟ همین الانم یه بننننننند حرف میزنه اما نامفهوم. اینقدر ...

پسرمن فقط جیغ میزد همه چیو ناقصو نصفه میگف فقط اولشو اماالان بیاببین مخمو داره میخوره🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️بردمش دکتر گفتم حرف نمیزنم الان هم سنوسالاش همه چی میگن گف بچع با بچه فرق نیکنه یه بچه یه سالگی حرف میزنه یکی ۷سالگی.فقط باهاش کار کن تمرین مخصوصا شبا تو تاریکی .شبا تمرکزش بیشتره 

اره منظورشو کاملااا دقیق میرسونه. با وسایلی که روزمره باهاشون در ارتباطه اسمشونو میگه. کلماتی که میگ ...

خب مشکلی نیست اصلا...تلویزیون رو خیلی کم کن...عوضش تو خونه رادیو روشن کن...و زیاد واسش کتاب بخون..‌خیلی زیاد

پسرمن فقط جیغ میزد همه چیو ناقصو نصفه میگف فقط اولشو اماالان بیاببین مخمو داره میخوره🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ب ...

درسته. حق با شماس. حرف دیگزان روم تاثیر میذاره وگرنه درسته بچه ها با هم متفاوتن.

مرسیییی از راهنماییت. خدا کوچولوتونو حفظ کنه