2777
2789

من سال ۹۵ ازدواج کردم با پسرعموم بسیار مشکلاتی داشتم با خانواده شوهر و شوهرم و باعث تمام اختلافات مادرشوهرم بود و بس.یعنی فقط رو مغز شوهرمه ک ضد من پرش کنه.

مادرشوهرم اگر خودم زنگ نزنم بهش زنگم نمیزنه منم دیگ مثل خودش شدم تو این موضوع.بهمون کادو عروسی نداد بماند داداشم ازدواج کرد بچه دار شد تبریک هم نگفت.حالا دختر عمم چند روز پیش عروسیش بود بلند شد ۱ تومن کادو داد بهش.حالا هم میخواد پاگشا دعوتش کنه.من از این موضوع دلخور شدمچون اصلا به من و خانوادم اهمیتی نمیده حتی میبینه خانوادمو بی محلی میکنه..‌شما باشید رفتارتون چیه؟؟تازه همشم تیکه میندازه بهم بیخودی.

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی باشه جاریه مادرته دیگه  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
این دیگ خیلی بی انصافه تف تف تف 

واقعا دلخورم ازش‌‌‌‌‌‌...اینقدر شوهرمو مادرش و مادربزرگش پر میکنن ک نگووووو...از خانوادم بدا شوهرم دیو ساختن

چه اصراری داری که دوستت داشته باشه خب دوستت نداره عزیزم مثل نود درصد مادرشوهرا واقعا اینی که میگی اصلا‌مشکل نیست اصلا اصلا به این موضوعات‌مزخرف فککر نکن بهت ارزش نمیده توام محلش نزار جلو‌پسرشم الکی‌خودشیرینی کن که مادرشو دوس داریو اینا اینطوری شوهرت میفهمه اگه‌مشکلیم پیش بیاد از طرف مادرشه نه تو یکم سیاست به خرج بده واقعا مادرشوهر داداشتو‌دعوت‌کنه یا نکنه چه فرقی داره 

توهم اهمیت نده واکنشی نشون نده ک فکرکنی محتاج محبت وتوجهشی بیشتر خودشو میگیره و بالامیگیره بی دردسر باش ن زنگش بزن ن اهمیت بده دردسرته  همه مادرشوهرا همبنجوری هستن خودخواه و بدجنس هرچ بیشتراحتراموش میکنی بیشتر هوایی میشن مثل خودش باش ادم‌میشه 

تو هم دقیقا مثل خودش باش ببخشد ولی شاید دوست داره شما نرید و نیاید که رفتارش فقط باشما اینجوریه

مادر اینا ک باهاش رفت و امدی ندارن دیگ چون اینحوری میکنه....منم دوست ندارم حتی ببینمش ولی به اسرار شوهرم میرم