2777
2789

خیلی زود رنجم ولی ی وقتا اعتماد ب نفس و خودباوری بسیار خوبی دارم و ب خودم افتخار میکنم ولی شرایط تا ی ذره کوچولو کم و زیاد میشع خودمو زخم میکنم 🤧 اون قسمت دستم ک تیره شده بابت ای زخمای ک میکنم ی حسی بم دست میده بعضی وقتا ضعیفی و بعضی وقتا گذروندن 

نمیدونم چطور دیگه انجامش ندم🙂💔

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤

نکن جاش می مونه بعدا شرمنده میشی جلوی دیگران یه لباس شب نمیتونی بپوشی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن تو بالشتی چیزی 😐

نمیتونم تخلیه نمیشم 💔🙂حتی ورزش هم میکنم ک میگم انرژی ولی

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤

منم اعصابم همش خرابه خیلییی بده هر چی دم دستم بیاد میشکنم دادو فریاد میکنم وقتی عصبانی میشم اما کم کم میخام سعی کنم خودمو کنترل کنم

چند سالته تو

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
نمیتونم تخلیه نمیشم 💔🙂حتی ورزش هم میکنم ک میگم انرژی ولی

بنظرم بیشتر عادت کردی وگرنه بحث این چیزا نیس 10دیقه آروم بشین خودتو بزور کنترل کن بعد آروم میشی به خودتم ضربه نزدی واینکارو فراموش میکنی کم کم

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
منم اعصابم همش خرابه خیلییی بده هر چی دم دستم بیاد میشکنم دادو فریاد میکنم وقتی عصبانی میشم اما کم ک ...

۲۰

بنظرم بیشتر عادت کردی وگرنه بحث این چیزا نیس 10دیقه آروم بشین خودتو بزور کنترل کن بعد آروم میشی به خ ...

بعضی وقتا خواستم نکنم ولی فکرم فقط اونجوری اروم شده

چرا انقدر مثل توم🥲؟ من چندبار میخواستم رگه دستمو بزنم ولی ترسیدم منو زود ببرن بیمارستان یا کولی نم ...

کلا قصد خودکشی با خودزنی فرق دارع ولی خب هر دوتاش خیلی رو ادم تاثیر داره💔

ظرف بشکون ولی به خودت اسیب نزن

وقتی بعد از چن ساعت اروم شم کلییی فکرای خوب و مثبت تو سرمه و انجامش میدم فقط کافیه ی بار دیگه ناراحت شم همون آش و همون کاسه🙂💔