2777
2789
عنوان

😱😱امروز

114 بازدید | 16 پست

امروز رفتم اینو گرفتم سی و پنج هزار تومن..پودرمو باید با آبمیوه بخورم..یعنی باید هفته ای صد هزار تومن ابمیوه بگیرم😩😔چرا اینجوریه..پس ما معمولیا چجوری باید زندگی کنیم

اخیییی🥺❤️

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک دقیقا ۵ تا شاحه گل نرگس پوسیده گرفتم ک هییییچ بوویی نداره شد ۵۰ تومن🙂😢😢😢

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

خودت تو خونه آب میوه بگیر هم سالم تره هم ارزون تر

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
من ک دقیقا ۵ تا شاحه گل نرگس پوسیده گرفتم ک هییییچ بوویی نداره شد ۵۰ تومن🙂😢😢😢

باور کنین دیگ زندگی نمیشه..آدم باید نصف خرجشو بزنه به ضروری ترینش برسه.. همش یجا باید بلنگه

باور کنین دیگ زندگی نمیشه..آدم باید نصف خرجشو بزنه به ضروری ترینش برسه.. همش یجا باید بلنگه

دقیقا درسته . 

خیلی ناراحتم 

تا رفتم یه ۵ شاخه گل بخرم خودمو شاد کنم ، گند خورد تو خوشحالیم . تازه هیییچ بویی هم نداره

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

آره منم خیلی وقت بود نگرفته بودم وقتی میخواستم برم بگیرم وقتی قیمتشو دیدم خشکم زد مردن تدریجی که میگن همینه با دیدن

قیمت ها زره زره اب میشیم میمیریم 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏