2777
2789
عنوان

دوستان کمک چرا من اینجوری شدم

50 بازدید | 11 پست
سلام دوستان نی نی سایتی من بعد 1 سال خواننده خاموش بودن امشب بالاخره عضو نی نی سایت شدم. من سیکل هام منظم و 30 روزه اس و پریودی هام هم 10 روزه است4 ماه اقدام به بارداری کردم اما خوب هنوز... اما این بار روز 24 سیکلم پریود شدم و برخلاف ماه های قبل 7 روز تمام شد یعنی فقط 3 روزخونریزی خیلی کمی داشتم بعدش فقط لکه اونم فقط توی رحمم بود بعد هم از روز 8 سیکلم ترشحات زیادی داشتم مثل تخمک گذاری(با عرض معذرت البته) ولی روز 11 سیکلم (نصفه شب )یک درد شدید که تا حالا اینطوری نشده بودم طوری که جیغ و اشکمو در آورد سراغم اومد و بعد دوباره تو روز 15 سیکلم هم اینطور شدم.آیا این درد تخمک گذاری یا ممکنه کیست باشه ببخشید که طولانی شد
لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
بهتر نبود بری دکتر این چیزا تخصصیه
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نگرانی مهم ترین عامل دیر باردار شدنه. به خدا توکل کن و نگران نباش. البته اول یه دکتر برو چون کیست می تونه باعث سقط بشه.
الحمدلله علی کل نعمه و أسئل الله من کل خیر و اعوذ بالله من کل شر و استغفرالله من کل ذنب