2777
2789

پامیشه یهو عوق میزنه بالا میاره..چیز خاصی هم نخورده غیراز یکم برنج ..یک سالو نیمشه

حالش خوب بود یهو اینجوری شد ممکنه بخاطر دندون باشه یا سردیش کرده باشه؟کسی تحربه ای داره؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب پهلو بخوابونش  شاید گلوش خشکه

خوابوندم اتفاقا گیج خواب بود ..یهو با گریه بیدار شد بعدم دوباره بالا اورد ..قبلا وقتی بینیش کیپ بود اینجوری میکرد الان بینیشم نیست نمیدونم چش شده یهویی

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
نه دندون و سردی نمیاره بالا ببرش دکتر

شوهرم میگه ببریم ..گفتم یکم صبرکنم ببینم بهتر نمیشه نمیخوام سریع ببرم دکتر ..دارو شیمیایی بدمش