2777
2789
عنوان

چندسالگی برای اولین بار گوشی خریدین؟😍🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 93 پست

۲۰ سالم بود😂😂 ی گوشی glx داشتم سفید با حاشیه طلایی خخخ موقع پیام دادن ی کلاغ تو منقارش ی نامه می‌گرفت پرواز می‌کرد تا پر می‌زد چندثانیه طول می‌کشید بعد گزارش تحویل میومد😂🤩

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۱سالم بود یه نوکیا قرمز میگرفتم دستم ... با کلیییی فیس و افاده و فخر فروشی ...میرفتم پیش دوستام و هی الکی با گوشیم ور میرفنم 😂😂 ک مثلا خفنم ... تباههههه تباههه بادم مک 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
وای من چقدر پز میدادم 🤦🤦🤦🤦😂😂

اصن اون زمان کسی نمیدونست آیفون چیه 😂 منم زیاد سر در نمیاوردم یه کتاب داشتم درمورد استیوجابز بود عاشقش شدم و الگوی زندگیم شد 😍 فهمیدم مدیر عامل یه کمپانی کامپیوتر (مکینتاش) هست و بعدها فهمیدم جدیدا یه لاین گوشی  هم افتتاح کرده و اسم گوشی هاش آیفون هست داییم از دبی برام خرید اورد 

دوم راهنمایی گوشی c6خریدن برام البته اصل نبود همون کشویی ها که از بغل باز میشد خیلی ضایع بود می‌فهمیدن چینیه😂

البته جنبه نداشتم کاش تا 20سالگی برام نخریده بودن😔

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
اینایی که ۹ سالگی گوشی داشتن متولد ۸۰ اینا هستن دیگه اخه من ۳۱ سالمه ۱۷سالگی گوشی گرفتم قبلش اصلا گو ...

و منی که متولد ۸۰ هستم و یک سال بعد از سنی که شما گوشی گرفتین گوشی گرفتم :/

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی