2777
2789
عنوان

بد غذایی پسر 16ماهه من

104 بازدید | 21 پست

سلان مامانا.

پسرم رو بردم مراقبت میگه قدش رشد کرده ولی وزن و دور سرش نه.

خیلی نگرانشم.بخدا هنوز براش غذا جدا درس میکنم.نمیگم نمیخوره میخوره ولی خیلی کم .خوابشم خوبه.شیرم میخوره.هوششم خداروشکر خوبه.ولی خیلییی ول میخوره.ی ثانیه نمیشینه همش فضولی و خرابکاری.همش در حال تمیز کاریم.غذا هم با هزار مکافات یکم میخوره.

قطره آهن و آ+د هم میدم گاهیوقتا هم زینک.

دوس ندارم الکی بهش دارو بدم بخاطر همین ی خط درمیون میدم.

کسی هس منو راهنمایی کنه ک بیشتر غذا بخوره وزن گیریش بهتر بشع.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چه وقتایی اشتهاش باز میشه همون شرایط رو واسه جور کن

مثلا بچه های من بیرون از خونه خوش اشتها میشن .

یا موقع بازی و دویدن زیاد 

شما هم اگه بچتو اینطوره هر روز ببرش بیرون 

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
سویق چیه؟؟؟5شیره؟؟؟توضیح میدین لطفا

سویق یه نوع ارده... من خودمم بخاطر شیر نداشتنم باهاش اشنا شدم و الان شکر خدا عالیه شیرم.... حتما به بچت سویق بده فوق العاده س واسه سیستم ایمنی و جبران کمبودهای بدن... 5 شیره هم شیره توت. انگور. خرما. سیب ایناس واسه جبران اهن و خونسازی..... میتونی تو پیجای معتبر بخری. من از حکیم بانو میخرم. تو پیجش اطلاعات جامع داده

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
ببین چه وقتایی اشتهاش باز میشه همون شرایط رو واسه جور کن مثلا بچه های من بیرون از خونه خوش اشتها می ...

کسیو ک ببینه اصلا نمیخوره همین یکم غذا رو هم به زور تلویزیون بهش میدم

بچه منم دقیقا ۱۶ ماهشه . عذا نمیخوره .‌پدرم دراومده .

بردم دکتر . نگاه کرد دید دارن دندونای کناری درمیان .‌امپول داد برای دندوناش . شربت ویتامین و ......

غذا نمیخوره .‌هر چی میدم نمیخوره .‌فقط میوه میخوره :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

غذاهای تیلیتی رو خیلی دوس داره.همش بهش میدم

منم دخترم آبکی دوس داره

آبگوشت که میزاری واسش توش قلم بریز با دنبه زیاد

واسش میکشی گوشت و بکوب خوب نرم شه بریز تو ظرف غذاش بخوره قاطی آب و نونش

من که دخترم وعده غذاش ۳ ملاقه از این کوچیکا است حالا هرچی باشه

همه میگن چاقه

تازه صبحانه فقط زرده تخم مرغ میدم و روزی دو وعده غذا

محبت عاشقانش خوبه نه سیاستمندانه...

ببین بسکویت سلامت خریدم ‌ با شیر قاطی میکنم شیر وارم باشه . له میکنم میخوره .یا سوپ‌

یا برنج که توش ماست میریزم برای اسهال بچه عالیه ..

میوه میخوره

اما نمیدونم چرا رفته ۱۶ ماهگیش نمیخوره :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین بسکویت سلامت خریدم ‌ با شیر قاطی میکنم شیر وارم باشه . له میکنم میخوره .یا سوپ‌ یا برنج که توش ...

منم بیسکویت مادر با شیر میدم بهش .شیر برنجم و میوه هم دوس داره.همه چیم میخوره ولی خیلی کم...

[QUOTE=218017371]منم دخترم آبکی دوس داره آبگوشت که میزاری واسش توش قلم بریز با دنبه زیاد واسش میکشی گوشت و بکوب خ

میخوره ولی خیلی کم مثلا از قاشق های غذا خوری ما سه تا نهایتش