2777
2789

هیچ جا خونه خود آدم نمیشه یعنی چی   

تو مادران که عضو بودم تو مامی هم امروز رفتم ولی عضو نشدم هرچی با خودم کلنجار رفتم دیدم هیچ جا اینجا نمیشه با اینکه اونجاها هم شعبه دوم و سوم اینجاس ولی اینجا یه جای دیگه س         

چقدر جااااااا خودم هنگیدم    

مهربون باش،این تورو زیبا میکنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ماه_نازبالام     @mary_pak     @timtima     @arameshhhhh &n ...

وای اره ریحانه اینجا یه چی دیگست😍😍😍

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻

@تخماتیک_هستم  

ریحان اگه گفتی این کیه😂😂😂

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
@تخماتیک_هستم             فقظ به عشق اون طرف     @دختر_پ ...

دخی پاییز خوابع تو بغل امیر😂😂😂

تو چی ؟ کجایی    

در جوار دکتران و پستاران

صابر هم داره لبتاب بازی میکنه😂👀