عزیزم ممنون میشم راهنماییم کنی... شما از دوربین گوشیs20 fe راضی هستید؟ من نمیدونم بالاخره A72 ...
گلم من موقع خرید دوربین خیلی برام مهم بود این گوشی نسبت به هم قیمتای خودش باطری پایین تری داره زود شارژ میشه و یکم زودپایین میاد ولی درحدی نیس ک اذیت کنه ولی بهت بگم دوربین فوق العاده ای داره گوشیایی ک اسم بردی همه شون میان رده ان و این گوشی پرچنداره و همه جا به اسم گوشی بصرفه سامسونگ معرفی میشه اینم دوربینش و قددت زومش از طبقه پنجم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چندماهی هست که این گوشی رو خریدم دوربینش عالیه سرعتشم خیلی خوبه ولی همش هنگ میکنه خودب خود خاموش و روشن موشه از همون روزای اول.... اگه میدونستم اینجوری این همه پول نمیدادم اینو بخرم دوستم a32 داره خیلی راضیه میگه اصلا هنگ نمیکنه