پسرم کلاس دوم هس خیلی باهاش کارمی کنم ولی اصلا بازدهی نمیده ریاضی و علوم و هدیه خوبه ولی دیکته و روخوانی ش خیلی بده نمیدونم چکارکنم بخدا روزی ۷ساعت باهاش کار میکنم ولی بهتر میشه اما خوب خوب نمیخونه دو روز درهفته مدرسه تازگی ا میفرستمش ،چکارکنم خیلی خیلی ناراحتم جواب زحمتام رو نمیگیرم وآخرسرم بچه م رو دعوا میکنم
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره می دونم پارسال کامل مجازی بود خیلی سختگیری نکردم امسال بهش خیلی دارم فشار میارم
همونه دیگه
خواهرم یه هم کلاسی داره باید کلاس دوم بود
ولی مامانش گفت دیدم هیچی بلد نیس دوباره گذاشتمش اول
به نظرم بهترین کارو اون کرده
شروع کن از اول بهش یاد بده
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
امشب ی ساعت با دخترم حرف ت تمرین کردم رفت سرویس اومد گفتم مامان ت این چیه گفت ب😐😐😐😐😐😐😐😐
من به خواهرم دو ساعت یاد دادم بابا با اسب آمد
خوب بود یادش گرفت شب موقع خواب گفتم بنویس بابا با اسب امد نوشت بابا آب داد😶
هیچیدیگه بهش گفتم بگیر بکپ تا کبودت نکردم😂
از درسای دوم عقب میوفته نمی دونم چه گلی بسرم بریزم
از اون لحاظم آره راست میگی🤕