2777
2789

پسرم کلاس دوم هس خیلی باهاش کارمی کنم ولی اصلا بازدهی نمیده ریاضی و علوم و هدیه خوبه ولی دیکته و روخوانی ش خیلی بده نمی‌دونم چکارکنم بخدا روزی ۷ساعت باهاش کار میکنم ولی بهتر میشه اما خوب خوب نمی‌خونه دو روز درهفته مدرسه تازگی ا میفرستمش ،چکارکنم خیلی خیلی ناراحتم جواب زحمتام رو نمی‌گیرم وآخرسرم بچه م رو دعوا میکنم 

چون مشکلش از سال قبله

مجازی گند زده به سواد همه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد بهش فشار نیار گلم 

طبیعیه 

سه قلوهای منم خیلی کند میخونن معلمشون‌گفته به مرور زمان درست میشه

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

آره می دونم پارسال کامل مجازی بود خیلی سختگیری نکردم امسال بهش خیلی دارم فشار میارم 

همونه دیگه

خواهرم یه هم کلاسی داره باید کلاس دوم بود

ولی مامانش گفت دیدم هیچی بلد نیس دوباره گذاشتمش اول

به نظرم بهترین کارو اون کرده

شروع کن از اول بهش یاد بده

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

زیاد بهش فشار نیار گلم  طبیعیه  سه قلوهای منم خیلی کند میخونن معلمشون‌گفته به مرور زمان ...

همه زندگیمو وبرنامه هامو گذاشتم کنار خیلی بهش فشار میارم اصلا بازدهی خوبی نداره دیگه عصبی میشم دعواش میکنم خیلی کندنویسه 

امشب ی ساعت با دخترم حرف ت تمرین کردم رفت سرویس اومد گفتم مامان ت این چیه گفت ب😐😐😐😐😐😐😐😐

من به خواهرم دو ساعت یاد دادم بابا با اسب آمد 

خوب بود یادش گرفت شب موقع خواب گفتم بنویس بابا با اسب امد نوشت بابا آب داد😶

هیچی‌دیگه بهش گفتم بگیر بکپ تا کبودت نکردم😂

همه زندگیمو وبرنامه هامو گذاشتم کنار خیلی بهش فشار میارم اصلا بازدهی خوبی نداره دیگه عصبی میشم ...

اتفاقا این سخت گیری های بیش از حد تاثیر منفی میذاره ....

فوقش دوساعت سه ساعت بقیش بچه خسته میشه 

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

اتفاقا این سخت گیری های بیش از حد تاثیر منفی میذاره .... فوقش دوساعت سه ساعت بقیش بچه سخته میشه&nbs ...

بخدا دیروز ۵ساعت یکسر بعد اذان صبح هم تا ۸صب یکسر یعنی مخ خودم هنگ کرد

از درسای دوم عقب میوفته نمی دونم چه گلی بسرم بریزم

از اون لحاظم آره راست میگی🤕