پسرم کلاس دوم هس خیلی باهاش کارمی کنم ولی اصلا بازدهی نمیده ریاضی و علوم و هدیه خوبه ولی دیکته و روخوانی ش خیلی بده نمیدونم چکارکنم بخدا روزی ۷ساعت باهاش کار میکنم ولی بهتر میشه اما خوب خوب نمیخونه دو روز درهفته مدرسه تازگی ا میفرستمش ،چکارکنم خیلی خیلی ناراحتم جواب زحمتام رو نمیگیرم وآخرسرم بچه م رو دعوا میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستاش از اینا داغون ترن(یعنی کل بچه های ایران درسشون داغونه)
من تو گروه میدیدم که سریع املا میفرستن بعد که حضوری شد معلمش گفت چرا به جاشون مینوشتید هیچی بلد نیستن
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
پسرم هرروز میره مدرسه مدرسشون غیرانتفاعیه کل کلاسشون ۹نفرن معلمشون خیلی خوبه وقتی هم میاد خونه مشق که از رو درس مینویسه خودم براش میخونم مینویسه چون اگه خودش تنها بنویسه فقط رونویسی میکنه نمیفهمه داره چی مینویسه