2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه ابتدایی دارید میشه راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب ی ساعت با دخترم حرف ت تمرین کردم رفت سرویس اومد گفتم مامان ت این چیه گفت ب😐😐😐😐😐😐😐😐

برای خودم بارها اتفاق افتاده فقط الکی رونویسی می‌کنه نمی‌فهمه چی نوشته

هم دردیم

ببین فک نکن دوستاش خیلی خوبن

دوستاش از اینا داغون ترن(یعنی کل بچه های ایران درسشون داغونه)

من تو گروه میدیدم که سریع املا میفرستن بعد که حضوری شد معلمش گفت چرا به جاشون مینوشتید هیچی بلد نیستن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

برای خودم بارها اتفاق افتاده فقط الکی رونویسی می‌کنه نمی‌فهمه چی نوشته

ببین فقط باید تکرار کن موقع نوشتن.

من دخترم واقعااا خیلی ضعیف بود.البته هنوز پیش دبستانی.

ی هفته محکم باهاش کار کردم.

اینطور که مثلا میگفتم کلمه ی ب رو اینقد مینوشت موقع نوشتن فقط باید تکرار کنه

چطوری کار می کنید کم کار کنم یاد نمیگیره 

پسرم هرروز میره مدرسه مدرسشون غیرانتفاعیه کل کلاسشون ۹نفرن معلمشون خیلی خوبه وقتی هم میاد خونه مشق که از رو درس مینویسه خودم براش میخونم مینویسه چون اگه خودش تنها بنویسه فقط رونویسی میکنه نمیفهمه داره چی مینویسه

پسرم هرروز میره مدرسه مدرسشون غیرانتفاعیه کل کلاسشون ۹نفرن معلمشون خیلی خوبه وقتی هم میاد خونه مشق ک ...

آهان من مشقش رو خودم نمی‌خونم همیشه میزارم جلوش بنویسه ممنون عزیزم خدا حفظتون کنه