2777
2789
عنوان

زانوهام بدجور صدا میدن خواهش میکنم اگه میدونید کمک کنید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8415 بازدید | 34 پست
الان خوب شدید؟ یا راهکاری برای خوب شدنش انجام دادید؟ من خیلی استرس دارم

استرس هم نداشته باش گلم درست میشه لبنیات زیاد مصرف کن قرص ویتامین دی مصرف کن برو یه آزمایش بده شیر زیاد بخور بعضی وقتا بیرون بمون آفتاب بهت بخوره انشالله که خوب میشی غصه نخور 

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
خیلی ممنون گلم. بفرست دعاگوت میشم ایشالله توام بهتر بشی

قربونت شم و همینطور.گوگل کن برا زانو درد و غضرف سازه قبلا دکترم تجویز کرده بود.۶۵ تومنه یه ورق

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی مادرم ۹ سال داروسازی کار میکرده ۱۶ سالم پرستاره خودش برام زد

لطفاً من بعد ب حرف پزشک گوش کنید اونم نه هر پزشکی به پزشک متخصص مراجعه کنید ب حرف دیگران اکتفا نکنید برای سلامتی خودتون میگم سلامت باشید 

خیلی ممنون گلم. بفرست دعاگوت میشم ایشالله توام بهتر بشی

رو عکس بزنین واضح شه اسمش گلوکزامین هس

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
رو عکس بزنین واضح شه اسمش گلوکزامین هس

خیلی ممنون عزیزم.

اتفاقا از همین مصرف کردم ولییییی هر وقت استفاده کردم بدنم یه بویی میده.فقط خودم حس میکنم.خیلی اذیت میکنه بوش