درست عین من من الان ندارم قبلا صدای مچ پام و بع۱ی وقتا زانوهام میاد خیلی خیلی از پله ها بالا میرفتم متاسفانه یا خوشبختانه این کار رو برای تناسب اندام انجام میدادم
اما خب زیاد از حدش خیلی به زانوهاو مچ پا آسیب می رسونه بعد یه مدت درست میشه استراحت بده به زانوهات
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر رفتم بهم دیکلوفناک و باکلوفن داده اخه من که درد ندارم
نمیدونم عزیزم انشاالله خوب میشی
عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه میکنه سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
امتحانش مجانیه،از فردا هر روز بیست دقیقه در معرض تابش خورشید قرار بگیرید و روزی دو لیوان شیر بخورید بعد از یک هفته این صدا ها قطع میشه،حتمن ناخون هاتونم ضعیف شده و ریزش مو هم دارید
الان خوب شدید؟ یا راهکاری برای خوب شدنش انجام دادید؟ من خیلی استرس دارم
آره گلم به خودم استراحت میدادم لبنیات شیر زیاد مصرف می کردم من گفتم احتمالش هم هست از کمبود کلسیم یا ویتامین دی اینا باشه ولی به خاطر این بود که خیلی به زانوهام و مچ پاهام فشار میوردم یه مدت از پله ها استفاده نکردم نرمش انجام میدادم و اینکه دوش آب گرم می گرفتم پله ها استفاده ی زیاد از اون رسما آسیب می رسونه به زانوها و مچ پاها باعث ساییده شده استخون ها میشه برای همینه غضروف رو کم کم از بین میبره استفاده ی زیاد از حد از پله 💔