2777
2789
عنوان

زانوهام بدجور صدا میدن خواهش میکنم اگه میدونید کمک کنید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8402 بازدید | 34 پست
سلام گلم یه مدت از پله ها زیاد بالا نرو و ورزشایی انجام نده که زانوهات هدف بگیره من خودم زمانی که زی ...

وای 

طبقه ۴ هستیم بدون اسانسور 

بچمو میبرم مدرسه میارم ۳روز در هفته

حالا کار و خرید و ... به کنار

درد ندارما فقط صدای زانو اذیتم میکنه

درست عین من من الان ندارم قبلا صدای مچ پام و بع۱ی وقتا زانوهام میاد خیلی خیلی از پله ها بالا میرفتم متاسفانه یا خوشبختانه این کار رو برای تناسب اندام انجام میدادم 

اما خب زیاد از حدش خیلی به زانوهاو مچ پا آسیب می رسونه بعد یه مدت درست میشه استراحت بده به زانوهات

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر رفتم بهم دیکلوفناک و باکلوفن داده اخه من که درد ندارم

نمیدونم عزیزم انشاالله خوب میشی

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
از کجا میگید  همه اینو میگن اما من دردی ندارم

امتحانش مجانیه،از فردا هر روز بیست دقیقه در معرض تابش خورشید قرار بگیرید و روزی دو لیوان شیر بخورید بعد از یک هفته این صدا ها قطع میشه،حتمن ناخون هاتونم ضعیف شده و ریزش مو هم دارید

کاربر آقا هستم
۴ هفته ،، هفته ای یدونه نوربیان بزن معجزه میکنه

عزیزم لطفاً اگر چیزی رو اطلاع ندارید تجویز نکنید نوروبیون چون خارجی هست ماهی یکبار حتی بکمپلکس هم هفته ای تجویز نمیکنن میگن هر دو هفته یکبار

وای  طبقه ۴ هستیم بدون اسانسور  بچمو میبرم مدرسه میارم ۳روز در هفته حالا کار و خرید و . ...

وای متاسفم یعنی کاریش نمیشه کرد بسپارید به همسرتون یا بچه بزرگتون پله ها خیلی تاثیر داره واقعا و باعث میشه زانوها اینجور بشن دلیلش اینه 💔

درست عین من من الان ندارم قبلا صدای مچ پام و بع۱ی وقتا زانوهام میاد خیلی خیلی از پله ها بالا میرفتم ...

الان خوب شدید؟

یا راهکاری برای خوب شدنش انجام دادید؟

من خیلی استرس دارم

الان چی  خوب شدید؟ دکتر پیگیری کردید؟ کلا خوب سدید؟

خوبه خوب ک نه چن سالیه اینطوریم 

دارو میخورم 

عکسشو میفرستم برا اطمینان گوگل کن غضروف ساز هستش 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
وای متاسفم یعنی کاریش نمیشه کرد بسپارید به همسرتون یا بچه بزرگتون پله ها خیلی تاثیر داره واقعا و باع ...

اخه قبل از این نقل مکان اینجوری بودم کلا تازه اومدم این خونه.

قبل از این که بیام اینجا اینجور بودم 

الان خوب شدید؟ یا راهکاری برای خوب شدنش انجام دادید؟ من خیلی استرس دارم

آره گلم به خودم استراحت میدادم  لبنیات شیر  زیاد مصرف می کردم من گفتم احتمالش هم هست از کمبود کلسیم یا ویتامین دی  اینا باشه ولی به خاطر این بود که خیلی به زانوهام  و مچ پاهام فشار میوردم یه مدت از پله ها استفاده نکردم نرمش انجام میدادم و اینکه دوش آب گرم می گرفتم پله ها استفاده ی زیاد از اون رسما آسیب می رسونه به زانوها و مچ پاها باعث ساییده شده استخون ها میشه برای همینه غضروف رو کم کم از بین میبره استفاده ی زیاد از حد از پله 💔

اخه قبل از این نقل مکان اینجوری بودم کلا تازه اومدم این خونه. قبل از این که بیام اینجا اینجور بودم& ...

خب گلم اگه از پله ها اینا زیاد استفاده نمیکردی و اینجور بود احتمالش اینه که از کمبود کلسیم و ویتامین دی باشه