2777
2789
عنوان

بیایید منو عبرت خودتون کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 32 پست

هیچ سال کار سنگین نمیکنم به هیچ وجه. 

من حتی ظرف های توی کابینت که برای میهمان هست رو هم نمی‌شوم فقط دستمال میکشم میذارم وقتی قرار هست مهمون میاد بشوری بعد توش غذا بریزی دیگه شستن ظرف ها دم عید فقط اضافه کاری و اسراف آب هست  

نور خواهی مستعد نور شو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارا نکن، وقتی با یه ذره کار کمرت درد کنه میبینی هیچی ارزش نداره حتی خونه ی تمییز  

مامانمم میگه ،میگه وقتی سنت بره بالا متوجه حرف من میشی.

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
من که اصلا خودمو فدای  تمییزیه خونه نمیکنم

خوب کاری میکنی چقدر خوبه اینجوری هستی

من خیلی حساسم میدونم اشتباهه  کارم‌

هر سری که خونه رو جارو میکشم عادت دارم مبلا و میز تلویزیون رو جابجا کنم زیرشونم تمیز کنم‌.مبلا سنگینن 

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
وا بنده خدا شوهرا چه گناهی کردن  . هم بیرون کار کنن هم تو   خونه .

روزای تعطیل بشینن کار کنن ، انتظار نداشته باشن ی کمدو ی زن جاب جا کنه یا ی فرشو ب تنهایی یا ..... 

کارهای سنگین خونه ن تنها برای کمر زن ضرر هست   ب رحمشم اسیب میزنه کارهای سنگین افتادی رحم یا مثانه میاره ......    

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خوب کاری میکنی چقدر خوبه اینجوری هستی من خیلی حساسم میدونم اشتباهه  کارم‌ هر سری که خونه رو ج ...

نزار آشغالا برن زیر مبلا😁😁😁 

بچه داری ؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖