2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 128 پست
نرخ جمعیت اون کشورها واسه اینکه افراد تمایلی ندارن بچه دار بشن؛ طرف نمیخواد مادر یا پدر بشه اصلا که ...

دقیقا اون کشورام از همین جاها رفتن به اون سمت، آسایش مطلق برای خودشون خواستن وقتی بولد شد حاضرن از آوردن بچه و تشکیل خانواده صرف نظر کنند خیلی از افرادی که از بچه دار شدن امتناع میکنن همه نیازش رو هم میتونن برآورده کنن ولی خواسته رو هم نیاز میبینن، این که بچه دو سه دست لباس داشته باشه کافیه این که هرهفته حداقل سه هفته گوشت هم بخوره کافیه این که به جای اسباب بازی های میلیونی طبیعت و پارک بره و از همه مهم تر همبازی داشته باشه کافیه اما ما عادت کردیم همه چی رو بندازیم گردن وضع اقتصادی و مسئولین، 

نميگم همه چی گل و بلبله نه سختی خیلی زیاده ولی ماهم بی تقصیر نیستیم تو سبک زندگی که ما رو می‌فرسته به سمت بچه کمتر و رفاه بیشتر

هیچ بچه ای که تو رفاه مطلق بوده به جای خاصی نرسیده مگر موارد خاص نمیدونم چرا انقدر تو این بیراهه میچرخیم!! 

دقیقا حاضری از خیلی چیزها بگذری تا بچه ات اسایش داشته باشه بچه ایی که قطره ی کولیکش حدود 2 میلیونه ...

معلومه میگیرم ولی از بچه دارشدنم امتناع نمیکنم روزی اون بچه دست من نیست 

راز کجا میدونی بچه بعدی هم همین کولیک خاص رو داره؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه میگیرم ولی از بچه دارشدنم امتناع نمیکنم روزی اون بچه دست من نیست  راز کجا میدونی بچه بع ...

کلا میگم من

نمیگم بچه دار نشو

میگم بچه دار بشی اینده نگرم باش که بچه ات زجر نکشه یه وقت

بعدم تاپیکای اسی رو الان دیدم، با شوهرشم پارسال مشکل داشت

اول از همه نظر شرایط زندگیشو بسنجه، ببینه تا چه حد میتونه هزینه کنه واسه بچه

بعد باردار بشه

نمیگم خرج عالی واسه بچه بکنه، میگم تو حداقل هاش نمونه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
22سالمه 3ساله ازدواج کردم آخه خیلی هم دوس داریم😔

حتما بیار عزیزم تا جوونی استفاده کن کیفشو ببر مطمئن باش همه چی درست میشه لنگ نمیمونی، من خودم تو 16 سالگی باردار شدم همه چی روبراه شد از خواب و مطالب تربیت فرزند و درآمد و خونه و همه چی.... همه چی 

دقیقا اون کشورام از همین جاها رفتن به اون سمت، آسایش مطلق برای خودشون خواستن وقتی بولد شد حاضرن از آ ...

من هر چی میگم نره

شما میگی بدوش

راستی چند سالته؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
کلا میگم من نمیگم بچه دار نشو میگم بچه دار بشی اینده نگرم باش که بچه ات زجر نکشه یه وقت بعدم تاپی ...

منم دقیقا مشکلم همینه اون حداقلی رو که میگی خدا تضمین کرده به شرطی که من والد ولخرج نباشم آینده نگری هم درسته ولی این که وایستی تا همه چی جور بشه غلطه شرایط زندگی رم موافقم باهات ولی مشاورا میگن اگر مشکل حادی نیست نیاز به صبر نیست

منم دقیقا مشکلم همینه اون حداقلی رو که میگی خدا تضمین کرده به شرطی که من والد ولخرج نباشم آینده نگری ...

وقتی شما به بقیه بدهکاری چی؟

قرض داری چی؟

نباید بذاری یکم شرایطت بهتر شه؟

خدا نگفته اول بدهی هاتونو به بقیه بدید؟

اسی پرسید درسته تو این شرایط

من میگم نه، قرض هاتو بده و یکم شرایط مالیت بهتر شد، اره باردار شو

اگه میتونی تو همین شرایط حداقل هارو فراهم کنی، همین امشب اقدام کن

اگه نمیتونی، بعد نیا اه و ناله کن که پول ندارم واسه بچه لباس بگیرم، پول شیرخشک ندارم

تو نی نی سایت پره که بچه ام فلان چیزو هوس کرد، نتونستم واسش بخرم.

یکی بود چند وقت پیش تاپیک زد، بچه ام انگور میخواست، پول نداریم براش بخریم !

🤣21

خب هنوز خیلی جا داری تا به سن من برسی

من امسال 40 سالم میشه، سرد و گرم زیادی رو چشیدم و دیدم، بالا و پایین های زیادی رو کشیدم.

برای همین دیدگاهامون زیاد شبیه به هم نیستش

خب هنوز خیلی جا داری تا به سن من برسی من امسال 40 سالم میشه، سرد و گرم زیادی رو چشیدم و دیدم، بالا ...

اینم حرفیه ولی فکر نمی‌کنم بازم اعتقادم عوض بشه چون به عینه روزی رسونی خدا رو دیدم قطعا شمام دیدی دقت نکردی

وقتی شما به بقیه بدهکاری چی؟ قرض داری چی؟ نباید بذاری یکم شرایطت بهتر شه؟ خدا نگفته اول بدهی هاتو ...

واقعا لازمه بچه هوس کرد براش بخریم؟! 😐

این همه هم گفته برای ازدیاد رزق چی کار کنیم ماییم که انجام نمیدیم چند نفر تو همین نینی سایت بین الطلوعین بیدارن؟ یا سوره مزمل و ذاریات میخونن؟! یا... 

با این جمله هیچوقت بچه نیار اگه میخوای بچت با امکانات بزرگ بشه و خودتم حسرت چیزی تو دلت نمونه ب وقت ...

من یه سوال دارم چرا حسرت چیزی به دل بچه نمونه؟! 

یعنی چی آخه مگه دنیای به این رنگارنگی ته داره که حسرت چیزی به دل نمونه؟ 

اینم حرفیه ولی فکر نمی‌کنم بازم اعتقادم عوض بشه چون به عینه روزی رسونی خدا رو دیدم قطعا شمام دیدی دق ...

عزیزم خدا به انسان بینش و بصیرت داده و گفته تلاش کن برای زندگیت

نگفته تو بشین من از اسمون واست پول میریزم

میگه برو تلاشت رو بکن، نتیجه رو بسپر به من

خدا روزی رسان هست ولی شمام باید یه حرکتی انجام بدی

واقعا لازمه بچه هوس کرد براش بخریم؟! 😐 این همه هم گفته برای ازدیاد رزق چی کار کنیم ماییم که انجام ...

اره، باید خرید

یه بچه نیازهایی داره که باید تامین بشه، دیگه حداقل نیازش خوراکی و پوشاک و یه محل زندگی مناسب هست.

طبق هرم مازلو، تو باید حداقل نیازهای فیزیولوژیکی رو برای بچه ات برقرار کنی

اگه نیاز های پایه ایی برقرار نشه، بقیه نیازها عملا برطرف نمیشه.

وگرنه این همه بچه ی کار، این همه بچه از افراد معتاد، این همه بچه هایی که تو بیمارستان رها میکنن میرن

من یه سوال دارم چرا حسرت چیزی به دل بچه نمونه؟!  یعنی چی آخه مگه دنیای به این رنگارنگی ته داره ...

بله، بچه نباید حسرت بخوره به زندگیش، مامان باباش باید نهایت تلاش رو برای رفع نیازهای بچه بکنن

وگرنه چرا بچه دار میشی و میاریش تو این شرایط سخت؟

بله ته نداره ولی یه سری حسرت ها فاجعه است، یکی حسرت انگور داره، یکی حسرت ایفون 13

این دوتا قابل مقایسه است؟

در کل من دیگه خسته شدم ازین بحث، چون نه شما میتونی منو قانع کنی و نه من شمارو

دیگه پستاتونو جواب نمیدم

شبتون بخیر