2777
2789
عنوان

خواهرانه بگید

149 بازدید | 16 پست

دوست داداشم یک سال پیش پیش جمع خانواده‌ش ک فامیل ماهم بوده  گفته میخاد منو بگیره یکسال هیچ کاری نکردن .

اما مشکل داره خیلی هم مالی و هم خانوادگی  ...

من هم بدم نمیاد ازش زیاد ندیدمش ولی تعریف شنیدم

از طرفی یکی پیام داده گفته تا عید میام و  داداشم گفتم گف عجله نکن پسره هم سطح تو نیس جوابشو نده از طرفی فک میکنم میخاد به دوستش اشاره کنه و همش بهش زنگ میزنه و فک میکنم به خاطر من خودش کوچک میکنه 

میخوام به داداشم بگم که من از دوستت خوشم نمیاد بگم نگم؟ ازش حرفی نزده ولی عیر مستقیم من حس میکنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بذا داداشت کارشو بکنه

یکی از فامیلامون واسه دختره خواسگاری رفتن دختره برگشته گفته بازم اون یکی بود جوابم‌مثبت بود اونام واسه اونکی رفتن جوابشم‌مثبت شد😂

شمام ک خودت نمیگی حداقل داداشت یجوری بگه.من دیدم اونایی ک خودشون گفتن تو داماد برنده ترن

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
ببین راستش شخصیت خیلی خوبی داره ولی خانوادش مزخرفههه

ازدواج وصلت دو نفر نیست، وصلت دوتا خانواده هست. 

خانواده به شدت مهمه، خوب فکر کن راجع بهش

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

نميدونم چرا بايد كاري كنيد؟مگه تصميمي بايد الان بگيريد؟ نه دوست داداشت نه اون يكي هنوز اقدامي نكرد ...

میخام به داداشم بفهمونم که من از دوستت خوشم‌نمیاد یا نمیدونم چطور وانمود کنم بفهمه کمک میخام همین روم نمیشه مستقیم بگم کوچک نکن خودتو

میخام به داداشم بفهمونم که من از دوستت خوشم‌نمیاد یا نمیدونم چطور وانمود کنم بفهمه کمک میخام همین رو ...

به نظر من اصلا لازم نيست كاري كني،

طبيعيه كه دوستا بهم زنگ بزنن.مطمئن باش داداشت حواسش هست زيادع روي نكنه

💕