2777
2789
دستورتو میگی برام

ببین یه لایه سیب زمینی حلقه شده بعد روش یه لایه پنیر ، بعد حلقه های بادمجون دوباره پنیر ، بعد مایع ماکارونی همون گوشت چرخ کرده با فلفل دلمه ای و پیاز و قارچ و رب که قبلا اماده کردی روشون میریزی و روش باز پنیر بعد داخل فر یا اون توستر میزاری بادمجونتو یکم سرخ کن بد نیس و حلقه های سیب زمینی هم یه بخار خورده باشه که نیم پز باشه سعی کن روغن کم بریزی به موادت چون یکم غذای چربی هست بخاطر پنیر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دستور خودتو بزاری لطفا لطفا

من دو روش دارم

بیشتر گراتن سیب زمینی میپزم

اولین این ک قارچ و سیب زمینی رو سرا میکنم و میریزم داخل ظرف و پنیر رو ک ریختم‌میذارم داخل فر

دومیش این ک سیب زمینی رو ابپز(نیم پز)میکنم و به صورت گرد برش میدم میچینم کف ظرف،قارچ رو کمی تفت میدم و میریزم روش و سوسیس رنده شده و پنیر رو میریزم و میذارم داخل فر

میتونی کالباس،مرغ،سوسیس،چرخ کرده و...هرچی ک دوس داری اضافه کنی ب دستور

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
مرسی ازت

فدات

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.