سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
آره هزار دفعه اومدن دم در خونه پنجاه هزار همیشه ب هر کدومشون میدم🥺
ولی شهرستان کوچیکه همه هم رو میشناسن مثلا یه خانمس که وضع مناسبی داره میاد دم در خونه میگه گوشت و مرغ بده بهم بعد تو اون طرفو میشناسی و از وضعیت مالیش خبر داری😂
خدایا اونقدر به من پول بده قول میدم به همه ادما کمک کنممممممم
چرا به خود اون آدما نده خخخخ😂ولی الهی آمین
کاربر سال ۹۶ هستم .خودم کاربریمو لغو زدم. جز مهرو محبت و کمک فکری اینجا همش مجازیه . نه به انتظار از کسی ،نه انتظار از کسی . خیلیا اینجا همه ی واقعیتو نمیگن، اما بیرحم نباش اگه کمک فکری لازم داره کمکش کن . 🚫 لطفا آقایون تاپیک های من نیان و ریپلای نزنن . من اومدم اینجا با خانمها و هم جنس های خودم حرف بزنم . حس آرامش و امنیت دارم اینجوری .
قبلنا میرفتن درخونه ها میگفتن سفره فلان امام کمک کنید....مادربزرگ منم یسری اومدن یدونه لوبیابرد داد ب خانومه هنگ کرده بود گفت من دراین حد میتونم کمک کنم
من ۷ سال پیش سر کار میرفتم بعد یه خانومه همش میومد اونجا بهمون میگفت ۵ تومن بده منم نمیدادم اینکه اونموقع ۵ تومن خیلی زیاد بود و یکی کمتر میداد نمیگرفت
هیچ وقت ندادم بهش
اینکه نرخ تعیین کنی برای کمک خیلی جالب نیست
💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙